reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Sylwia norma jest do 120 wiec wszystko ponizej jest super a jak nawet zdarzy Ci sie przekroczyc te magiczne 120 po posilku czy 90 na czczo to tragedii tez nie bedzie. Takze no stes :-)

A ja wlasnie chcialabym probody bo w tych 2 kryzysowych tyg. po nim mialam super cukier. Niestety ja nie moge chodzic a mojemu M nie udalo sie kupic ale ten biedronkowy tez dobry i wynik po nim tez takze musze jesc co mi daja hehehe

reklama
Sylwia
Jeszcze raz Ci mowie. Za niskie cukry tez nie sa dobre! Ja wrecz najadam sie tak by po posilkach miec ok 100-115.

Aylin
Gratuluje!
Ale sie rozpakowujecie :))

Ja dzis zjadlam kotleta smazonego wielkiego plus ziemniak i ogorek kiszony i wynik 99??? Balam sie,ze po tym kotlecie to bedzie ze 199 :p

Aaaa i dzis wazylam kiwi aby miec 2WW czyli to ok 2 srednich sztuk i wynik 90pare...nie pamietam dokladnie ;) wiec tez ok...a bylo sloooooodziutkie :)

Aylin
Spoko loko. Ja po porodzie tez mialam takie wyskoki przez kilka tygodni. Mimo to kazali diete odstawic i jesc normalnie. Na pewno sie unormuje. Moze jutro bedzie juz lepiej a jesli nie to sie nie zrazaj!!!

Aylin jeszcze hormony budują i się nie ustabilizowało. Jak ja bym chciała by u mnie tak szybko poszło boje się okropnie:p

Gosik ja zmierzylam przed 7 96 teraz zmierze kolo 8 i sprawdzę czy się różnią i czy bedzie mniej

reklama
Cornellka
Ja właśnie tak samo jak Ty sprawdzałam ten cukier na czczo. Przebudzilam się około 7 i zmierzylam i miałam 78. Ale to tak z ciekawości, bo zawsze wstaje 7.45 i mierze. Jak zmierzylam około 7 to zjadlam dwa malutkie orzechy, w sumie nie potrzebnie. Ale jak zmierzylam tak jak robie to codziennie to miałam 79.

a teraz pytanie z innej beczki bo teraz chyba Twoja kolej na rozpakowanie:) radzisz może na Jaczewskiego?

Do góry