reklama
Gosik_83
Fanka BB :)
Aylin, śliczna córeczka
Gosik_83
Dziewczyny a nie kazali Wam sie zgloscic wczesniej do szpitala na obserwacje ze względu na cukrzyce? Bo mi z Misiem kazali przyjść 3-4 dni wczesniej i tam mialam lezec. A ze urodzilam 3 tyg wczesniej to wiadomo, nie pojechalam ")
lucalew
Diuska tak sie moze zdarzyc i ja czasem tez tak mam to jest bardzo mala roznica. Nie stresuj sie tym prosze bo Leosiowi szkodzisz.
Cornellka a ja mam odwrotnie jak wstaje o tej 7:30 to mam njzszy niz jak bym zmierzyla np o 9. Sprawdzalam tez jak bylam w szpitalu bo musieli miec wynik o 6 rano bo o 7 rano zmiana poloznych wiec mnir budzily bez sensu o 6 z pytaniem jaki cukier hhehe jakbym przez sen miala mierzyc ale mniejsza z tym wiec o 6 mialam np 80 a przed sniadaniem o 7:30 juz np 95. I badz tu madrym.
Aylin gratuluje expresowego porodu no i te cukry rewelacja, zazdroszcze :-):-):-)
Katagorka Ty to juz nie dietuj, mysle ze smialo mozesz pomalu jesc normalnie bo cukry od zawsze masz super a teraz to juz w ogole.
Cornellka a ja mam odwrotnie jak wstaje o tej 7:30 to mam njzszy niz jak bym zmierzyla np o 9. Sprawdzalam tez jak bylam w szpitalu bo musieli miec wynik o 6 rano bo o 7 rano zmiana poloznych wiec mnir budzily bez sensu o 6 z pytaniem jaki cukier hhehe jakbym przez sen miala mierzyc ale mniejsza z tym wiec o 6 mialam np 80 a przed sniadaniem o 7:30 juz np 95. I badz tu madrym.
Aylin gratuluje expresowego porodu no i te cukry rewelacja, zazdroszcze :-):-):-)
Katagorka Ty to juz nie dietuj, mysle ze smialo mozesz pomalu jesc normalnie bo cukry od zawsze masz super a teraz to juz w ogole.
katagorka20
Ja po ktg skurcze do 60. Mała jest starsza o dwa tyg dalej z usg i ma 4 kg. Mam zielone światło do rodzenia
lucalew
Margo 91 to prawie normq n ostres z ta insulina. Jakbys miala ponad 100 czy 110 to pewno by bylo witaj insulino a tak mysle ze spoko aczkolwiek insulina to nic strasznego uwierz mi :-)
Aylin slodka ta Twoja Jagodka, slicznosci :-):-):-):-)
Aylin slodka ta Twoja Jagodka, slicznosci :-):-):-):-)
Co mozna dodac do powieczorku zeby byly jakies weglowodany?bo planuje jogurt nat, z malinami.
W ogole ostatnio mam ochote na drozdzowki,paczki,nalesniki,normalne jedzenie. Ale musze byc twarda i wytrzymac.W piatek mam usg.Az ciekawa jestem.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Ostatnio tylko o tym mysle. i kiedy ten koniec i sama siebie doluje.
W ogole ostatnio mam ochote na drozdzowki,paczki,nalesniki,normalne jedzenie. Ale musze byc twarda i wytrzymac.W piatek mam usg.Az ciekawa jestem.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Ostatnio tylko o tym mysle. i kiedy ten koniec i sama siebie doluje.
lucalew
Sylwia i jogurt i maliny maja mala ilosc weglowodanow ale taka akurat na podwieczorek. Mozess zjesc jeden kawalek chleba do tego jak Ci malo. Jogurt i maliny to tez normalnie jedzenie i bardzo zdrowe i pyszne. Ja sie smieje bo juz kilka dobrych lat przestawilam sie na takie jedzenie wiec nie mam ciagat do paczkow, nalesnikow itp.
1 szkalnka malin to 1ww a maly kubeczek jogurtu nat. to tez 1ww wiec akurat na podwieczorek. Ja taki jadam tylko np z truskawkami lub innymi owocami.
1 szkalnka malin to 1ww a maly kubeczek jogurtu nat. to tez 1ww wiec akurat na podwieczorek. Ja taki jadam tylko np z truskawkami lub innymi owocami.
reklama
calineczkaa
Sylwia, masz ochotę, dokładnie na to samo, co ja;-)Dzidziusia, jakiej płci będziesz miała?