reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aylin gratulacje :) Super ze poród błyskawiczny, tez taki chce :)
Katagorka pizza............ehhh tez bym zjadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak na koniec zaszaleć chciałam. Stres był ale taka byłam najedzona i zaspokojona na pół roku. Bo przy karmieniu odpada pizza pewnie.
Mnie męczą te Skurcze przepowiadajace i aż boję się czy dotrwam do 22 kiedy mam planowaną cesarke

Aylin,
Gratulacje!!:)

Katagorka
Niestety nic nie widac na tych zdjeciach :(

Ja po kolacji 109. Zjadlam dwie kanapki,serek wiejski,pomidor i ogorka. Taki sredni wynik. Ale nie jem juz probody.bo z probody mialam niecale 90. Dziewczyny a jak codziennie ma sie chociaz jeden wynik ponad 100 to chyba nie jest zle co nie?

Ostatnia edycja:
Aylin gratulacje:-) zazdroszczę ze szybko poszlo:-)

Katagorka można ja jadłam wszystko oczywiście z rozsądkiem i nie od razu:-). Ja też mam takie skurcze i jeszcze mala tak się pcha:-/

Sylwia to nie konkurs na najniższy wynik 109 prawidłowy i jeszcze jak się najadlas to rewelacja:-)

reklama
Do góry