reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aga

Nie wiem jak to się stało ale nie widziałam zdjecia malutkiej. I tak czytam i czytam ;) ale się cofnęłam i zobaczylam :) śliczna!! :) gratuluję i życzę zdrówka dla Was ;)

Aga a ile przez tą ciążę ogólnie przybrałaś na wadze? Ja się boję właśnie że jak urodze będę jak chodzący kosciotrup [emoji14] cycki z rozmiaru zero weszły na małe c, brzuszek już mocno widoczny a waga +1, a ogólnie jestem bardzo szczupła :/ kobiecie nie dogodzi nikt [emoji14]

Ja przez jakiś czas piłam muszynianke ona jest lekko gazowana. Ale ogólnie cały czas niegazowana.

Kurde dzisiaj na czczo miałam OK bo 77, później po śniadaniu 138:/ chyba mam gorszy dzień, w nocy się budzilam, głowa mnie boli. Wiec zrobiłam sobie do śniadania kawę z mlekiem. I to chyba przez to. Ale zmierzylam znowu po 1 h i 45 min i juz spadł na 71. Chociaż tyle dobrze. Mam nadzieje ze nie bierze mnie jakieś przeziębienie :(

Margo
Mam nadzieje ze to przez to zle samopoczucie.
aż boję się jeść obiad :) zaplanowalam sobie na dzisiaj pulpety z indyka, kasza gryczana (nniestety) i surówke.
Zobaczę jak po tym wyjdę.

Po obiedzie 117 :( na styk. dzisiaj cały czas mam wysokie cukry. Nie wiem co mi się dzieje. Oby to był jeden taki dzień. Bo rano 138 teraz 117. Przez ile dni jak się utrzymują takie cukry to dają insulinę?
Do tej pory od dłuższego czasu 109 miałam najwyższy.Aj

reklama
Sylwia 117 to dobry wynik. Na styk ale w normie. Pewnie wieksza porcję zjadłaś. Ja za 10 min mierzę się po obiedzie. Nie przejmuj się tylko jednorazowymi skokami. Ja dzisiaj miałam nawet też 117 na sniadanie. Zjadlam 1,5 kromki ig. Uszy do gory! ;)

Do góry