reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Lucalew
ale jak 10-15 truskawek to można jeszcze jogurt naturalny czy same truskawki?

Ja po kolacji niestety 126 a to dlatego że się skusilam na bułkę grahamke, do tego szynka i pomidory z ogórkiem i szczypiorkiem i jogurtem nat. Nigdy wiecej:/ sprawdzę jeszcze po 2 h czy spada cukier.Aj.

reklama
Sylwia tak mozesz jogurt naturalny smialo maly kubeczek do 120 ml. Ja tak i w I ciazy i teraz jem i cukier super.

Aga Majeczka sliczniutka. U mnie dzis na badaniu okazalo sie ze bedzie synek :-) Niestety ja do szpitala musze isc bo skrocila sie szyjka i najprawdopodobniej beda zakladc szew :-( mam za tydzien zglosic sid do szpitala bo nie ma miejsc no chyba zeby sie cos dzialo to odrazu jechac albo zadzwonia jak sie miejsce zwolni.

Ewczis ważysz chleb? Bo graham jest ciężki. I ja nie mogłam początkowo więcej niz 60 g.
Teraz jem juz jaki chce i nie wybija mi cukru.

reklama
Do góry