reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Lucalew jak Twoja szyjka? Tzn powiedzieli Ci ile mierzy teraz? Nie wiem co Ci lekarz powiedział ale przez ten tydz staraj sie jak najwiecej odpoczywać w pozycji leżącej żeby oszukać grawitację. Ja od stycznia mam pessar czyli historia podobna do Twojej. Zapraszam Cię do dziewczyn ze skróconymi szyjkami tutaj na forum. Ja tam też się udzielam ciut. Ale podczytuję cały czas i pomagają w trudnych chwilach (zresztą tak jak Ty pomagasz tutaj:*) ja z pessarem czuję się dobrze. On trzyma moją szyjkę i dzięki niemu jeszcze nie urodziłam i mam wielką nadzieję, że urodzę w terminie.

No i mój maly sukces dziś 86 na czczo :D może normują się te moje cukierasy naczczowe :D

Ewczis
72 to chyba nie jest nisko tylko w sam raz. Ja zawsze mam w granicach 70-79. I moja diabetolog mówiła ze to OK. Tylko jak raz miałam 65 to mi na to zwróciła uwagę.

Ciekawią mnie te cukry w nocy. Moze kiedyś spróbuję zmierzyć, chociaż jak się przebudze to dobrze się czuje ale nie jem nic.

Matik
a co jesz na kolacje? Mi diabetolog kazala ze jakby mi cukier spadł to zjeść biała bułkę a nawet pół drozdzowki.

Ostatnia edycja:
Luca nie stresuj się Aylin dobrze mówi :)
No i gratuluję ze będzie synek :)

Jejku a wy dziewczyny wiecie jaki ja mam teraz apetyt, nie dalabym nawet rady teraz z jakąś dieta he he non stóp chce mi sue jesc, mój to się śmieje aż jak widzi, ze ledwo mi poda obiad i zaraz go nie ma, a ja bym jeszcze jadła :D może to też dlatego ze karmie
A ogółem po tej ciazy z cukrzyca to teraz każdy jak mnie widzi to mówi ze strasznie chuda jestem... Muszę nadrobić teraz

Matik
ja też tak jem. Z rana do obiadu co 3 h a po obiedzie podwieczorek i kolacje co 2 h mi wypada.
Moze jak Ci się tak powtórzy to skonsultuj to ze swoim lekarzem? Bo jak za niski cukier to tez źle :/
A jesz tylko ten chleb probody? Może to też przez to?

reklama
Aga przepiekna:-)

Alyin no właśnie mogłabyś.

teraz moja kolej:-D albo Katagorki;-) juz się doczekać nie mogę

A ja zaraz po Was w kolejce!!! :D Też już mi się dłuży :D

Aga Majeczka jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Aylin jak tam? :) Mąż wykorzystany? :D Jak już jest rozwarcie to tylko czekać, kiedy zacznie się akcja :)

Ostatnia edycja:
Do góry