reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Botanica tragedii nie ma. Lekarz mi mówił, że dziecko tak średnio 200g na tydzień przybiera. Jesteś w 37tc, zostaja 3 tygodnie. Więc z moich wyliczń Twoja dzidzia będzie ważyła ok 3750:tak: Weźmy pod uwagę sklę błędu to obstawiam 3630, wiec nie kloc:-)

reklama
Solostar, no ja też nie pomogę, u mnie również cukrzyca objawiła się już w ciąży, ale życzę wszystkiego dobrego i mam nadzieję, że już wkrótce Wam się uda!
Botanica, super, że poradnię już masz z głowy, to znaczy, że rewelacyjnie sobie radzisz z tą cukrzycą! A co do wagi Małej, to mi się wydaje, że jest ok, a co mówi gin??
Aga_agi ale pozałatwiałaś już wszystko i będziesz miała z głowy! A co do grzeszku - raz na jakiś czas się zdarzy, to nie tragedia. Nie jesteśmy z żelaza i tez czasem pokusa silniejsza od rozumu ;-)

Witaj Solostar my to chyba wszystkie tylko ciążową mamy tą cukrzycę. Dziewczyny u Młodego niby na usg wszystko w porządku, więc chyba jeszcze od tego wirusa się tak męczy. Ja już czekam na swoją wizytę trochę nerwowa jestem, ale mam nadzieję że jakoś to będzie. Później dam znać.

no to jestem po wizycie, z szyjką ok, nawet wyszło że mi się wydłużyła:-) ale niestety pojawiło się rozwarcie :-( no i mam leżeć,oczywiście moje choróbsko znów mogło się do tego przyczynić:growl: a z Dzidzią ok, waga prawie 2100, wszystko ok, tylko głowę ma dużą ale podobno tak może być, trochę odbiega głową od reszty... no i jak coś się polepszy to coś się popieprzy:sad:

Aniołek to leż, wypoczywaj, kuruj się i zaciskaj nogi żeby rozwarcie nie postępowało. Super że Mała rośnie, a to, że ma główkę większą to świadczy tylko o tym, że mądra dziewczynka będzię :tak:

reklama
Do góry