ja końcu dziś przełamałam złą passę cukrów na czczo, dziś było nareszcie 88:-) a po śniadanku 91,tak to lubię kiedy ja zabiorę się za ubranka jeszcze tyle czasu przede mną... na razie myślę o urlopie,który jeśli nic się nie wydarzy to już od następnego weekendu :-)
reklama
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Ja jeszcze troszkę czasu mam, ale wolę mieć wszystko wcześniej przygotowane, zwłaszcza, że za jednym zamachem nie da się tych wszystkich ,,gadżetów" uprać ;-)
A to Ty Aniolku pracujesz cały czas? Ja się śmieję, że wakacje w tym roku mam jedyne w swoim rodzaju - kilka miesięcy leżakowania, a na finał wizyta na porodówceNie każdy może się poszczycić takimi planami, haha!!:-)
A to Ty Aniolku pracujesz cały czas? Ja się śmieję, że wakacje w tym roku mam jedyne w swoim rodzaju - kilka miesięcy leżakowania, a na finał wizyta na porodówceNie każdy może się poszczycić takimi planami, haha!!:-)
Margo25
Cześć Kochane!
Przeczytałam Was, ale nie odpiszę a trochę tu naprodukowałyście Tzn odpiszę później Siostra do mnie przyjechała na weekend i tylko na szybko wpadłam podczytać co u Was. Buziaczki!
Przeczytałam Was, ale nie odpiszę a trochę tu naprodukowałyście Tzn odpiszę później Siostra do mnie przyjechała na weekend i tylko na szybko wpadłam podczytać co u Was. Buziaczki!
nie pracuję już dłuższy czas, bo początki miałam ciężkie non-stop wymioty i ogólnie jakoś słabo mi było,a z urlopu się cieszę bo mąż będzie miał wolne i wyjeżdżamy odpocząć:-) Kulka a mam pytanie o ten placek drożdżowy który jesz, czy tylko go jesz na wieczór czy w ciągu dnia też Ci się zdarza? a jaki kawałek zjadasz- tak mniej więcej:-)
kulkaPrzytulka
Jem placek tylko przed snem, jakoś w ciągu dnia nie testowałam;-)
A zjadam taką 1/4 chałki na raz, nie wiem ile to gram, ale chałki plecione chyba mniej więcej takie same są?
Raz kupiłam taki pakowany placek - nie chałkę i on miał 400 g, to jadłam kawałek mniejszy niż 100 g.
A no to fajnie-trzeba skorzystać z urlopu i wypocząć póki można :-)
A zjadam taką 1/4 chałki na raz, nie wiem ile to gram, ale chałki plecione chyba mniej więcej takie same są?
Raz kupiłam taki pakowany placek - nie chałkę i on miał 400 g, to jadłam kawałek mniejszy niż 100 g.
A no to fajnie-trzeba skorzystać z urlopu i wypocząć póki można :-)
a bo my mieliśmy gości i miałam taki placek drożdżowy i zastanawiałam się czy nie skusić się na kawałek:-) zjadłam ale bardzo malutki więc nawet nie mierze cukru teraz czas na kolację i później pomiar. a Chałki myślę, że są takie same mniej więcej;-)
kulkaPrzytulka
Ja dziś znów zjadłam kilka chipsów, nie jakoś dużo, ale tak, żeby coś poczuć. Chwilę wcześniej jadłam też jabłko. 1 h po chipsach miałam 107, więc nie było tragedii. Wiadomo - chipsy to nic zdrowego, ale od czasu do czasu kilka sztuk dla towarzystwa możemy chyba schrupać :-)
No tak, nie ma co popadać w paranoję i wszystkiego sobie odmawiać, niech Maluszek też poznaje różne smaki;-)
No tak, nie ma co popadać w paranoję i wszystkiego sobie odmawiać, niech Maluszek też poznaje różne smaki;-)
reklama
kulkaPrzytulka
U mnie na czczo 88. Myślałam, że jak będę brała insulinę, to wyniki będą niższe.. No, ale może tak ma być