karorek
Fanka BB :)
Cześć słodziaki!!!!
ja też wpadam z doskoku przepraszam was czytam na bieżąco ale czasu brak jeszcze pracuję a do domu wracam to wg kompa mi sie nie chce otwierać. Kochane mam do was pytanie mam w moczu liczne bakterie przepisał mi gin Furaginum II trymestr niby ok bo w I brac nie można a w III niedokrwistość dziecka powoduje, ale poradźcie mi w ulotce jest napisane że cukrzycy nie mogą tego leku przyjmowac albo ja źle to rozumiem cytuję "WSKAZANIA NIEPORZĄDANE!!!!!
Nadwrażliwość na pochodne nitrofuranu lub substancje pomocnicze preparatu. Ciężka niewydolność nerek (skąpomocz, bezmocz). Rozpoznana polineuropatia (np. cukrzycowa). Niedobór G-6-PD (ze względu na ryzyko wystąpienia niedokrwistości megaloblastycznej lub hemolitycznej). I trymestr ciąży.
A ZNOWU
Polineurapatia cukrzycowa to termin określający uszkodzenia obejmujące czuciowe, ruchowe i autonomiczne włókna nerwowe osoby chorej na cukrzycę lub z nieleczonymi zaburzeniami tolerancji glukozy.
A MY MAMY LECZONĄ TOLERACJĘ GLUKOZY??? mogłam iść na lekarza
lekarz powiedział że spokojnie mogę ten lek zarzywać kurczę nie wiem teraz?? Może zadzwonić do diabetologa ojego jest naprawdę wporządku.
karolek na arkońską chodzisz do diabetologa bo ja do dr ogonowskiego
POZDRAWIAM WAS WSZYTSKIE SERDECZNIE
AHA I JEŚLI CHODZI O MONIA jest to dla mnie bardzo dziwne że przy takich cukrach dał ci insulinę???? Ja przyjmuje insulinę ale wyniki miaąłm między 130 a 160 i dał mi trzy dawki jej 4/3/4 i od tej pory wyniki mam góra do 110 po tej insulinie a tobie sie podwyższyły??? dziwne skonsultuj się może jeszcze z innym diabetologiem nie wiem
buziaki i przepraszam że więcej nie odp
hej! tak chodzę na arkońską do dr. Ogonowskiego!!!!
ha ha ale ten świat mały!