Dorcia wyniki masz ok. Agga- tajga moze miec albo nuzenca jezeli siersc wypada na nogach, szyi, bokach ciala i skora jest brunatna.Swiezba jezeli wypada na uszach, pysku i skora jest zaczerwieniona. Jezeli ma takiego pasozyta ktorego odrazu widac pod mikroskopem to natychmiast trzeba podjac leczenie bo szybko ja wykonczy. Jezeli to alergia to moze jesc tylko kurczaka gotowanego z ryzem i warzywami. Wiekszosc labow i goldenow ma alergie pokarmowe. Moze tez miec pchly a wtedy wystarczy wypsikac frontlinem obficie - po dwoch razach znikna. Ja bym zobaczyla czy to nie nuzeniec bo jest najgorzej wykanczajacy bo niszczy nawet watrobe i nerki a przy alergi bym olala i dawala tego kurczaka i na 90% bedzie ok. My dalej nad morzem gdzie jest upal tylko to cholerne morze tak mrozne ze nawet wejsc sie stopami do niego nie da i bartek szalu dostaje jak probuje go zamoczyc. Wczoraj zrobilismy wycieczke promem do gdanska na jarmark dominikanski gdzie po drodze zaczelam obficie krwawic takim blotem, poszlam
Do lekarza ktorego sie naszukalam i dalej plod zyje, wiec nie wiem co mi jest i juz wiecej nie bede chodzic do lekarza! Mam tylko wiecej lezec a na to czasu nie mam bo bartek tu kompletnie zwariowal i za nic sie w dzien polozyc nie chce a wieczorem najwczesniej o 23 idzie spac wiec mecze sie strasznie bo mi sie oczy zamykaja juz o 15 popoludniu
Do lekarza ktorego sie naszukalam i dalej plod zyje, wiec nie wiem co mi jest i juz wiecej nie bede chodzic do lekarza! Mam tylko wiecej lezec a na to czasu nie mam bo bartek tu kompletnie zwariowal i za nic sie w dzien polozyc nie chce a wieczorem najwczesniej o 23 idzie spac wiec mecze sie strasznie bo mi sie oczy zamykaja juz o 15 popoludniu