Witajcie!!
Maria no o strzeliłaś hita:-) aż forum zadrżało pozytywnie oczywiscie- gratulacje wielkie na a Twój mąż to faktycznie skuteczny jest
Ewa nie ma się co łamać
Zerknij na nasze suwaczki
Jesteśmy szczęśliwymi mamami i cukrzyca pozwoliła nam w zasadzie nie rozrosnąć się w ciąży za mocno a poza tym oki. Kasia co ważniejsze już ci pięknie przedstawiła a najlepiej to pytaj my wsio wiemy - heeh prawie
Agula witaj po przerwie i wstawiaj fotki.
Iryska no widzę że się rozkręciłaś i pewnie
a i M się doceniony poczuje i duumny z siebie
i chyba pytałaś o @ ja nadal nie mam.
A u nas wszystko gites!! Małą coraz częściej się puszcza mebli ale jednak najwygodniej jej się raczkuje. Szykujemy na niedzielę imprezkę roczkową - zaszalałam zamówiła świeczkę grającą i balony i gwizdołki i czapeczki
W końcu raz ma się roczek. Poza tym małej urodziła się kruszyneczka kuzyneczka - całe 3 kg - przy niej nasz Zoś to King Kong!! Wczoraj bylismy nad morzem i pierwszy piach w buzi zaliczony!!! Spała w drodze tak po godzince i w dzień jak sie obudziła to było super ale w nocy jak sie przebudziła i było ciemno to się tak zaszlochała że szok. Uspokoić sie nie mogła a to tak do dupy nawet na ręce nie mogłam jej wziąść. Chociaż już 20 km od domu jechała u mnie w ramionach przyklejona do cycusia i spokojna:-) ehh...
aaa i przez pomyłkę kupiłam Pampersy dla dziewczynek i patrzę a to takie majtasy jakby. Kurcze coraz bardziej nabieram do nich przekonania. Przy zakładaniu nie ma przewalanek i jęków zakłada się jak majciochy i w długą
Mięciutkie fajnutkie i nie obcierają rzepy o nic .. bo ich nie ma
Chyba polecam chociaż jesteśmy na etapie testowania
aa no i sprawdziłam jak to przy kupce będzie bo się martwiłam że przy zdejmowaniu masakra będzie ale wtedy po prostu na boczkach przedziera si i liga