czesc kochane
no i skończyło się.... jutro wracam do pracy....
.... nawet nie wiem kiedy to zleciało.... cholera najpierw dochodzenie do siebie po cesarce.... potem nerwy przy czekaniu na wyniki małej...., jeszcze w ostatnim tygodniu grypa żołądkowa ........o i tyle miałysmy z tego czasu razem...szok..... normalnie załamke jakąś mam
Agula - fajnie ze spacerek udany
z tym karmieniem to miałam tak samo
w nocy ustawiałam sobie budzik bo mala sie w ogole nie budziła
i chyba tak sobie mysle ze chyba tak nawet lepiej niz jakby dziecko miało sie płaczem domagać
za to w dzien non stop
ale to i dobrze bo tylko kilka takich nocy pamietam zebym rano na rzęsach chodziła
co do wagi to idzie łeb w łeb
moja sie urodzila 2650, przy wyjsciu ze szpitala bylo 2410, a po dwoch tygodniach 2760
po kolejnych dwoch tygodniach 3170, po nastepnych 2 tyg i 3 dniach 4090
co do herbatek to faktycznie rozluźniają kupki ale to chodzi o dzieci pijące głównie mleko sztuczne, mleko kobiece zawiera lekkie środki przeczyszczające, wiec poradzą sobie nawet z jedna porcja mleka szutcznego na dobe
nimue - faaaajna taka wycieczka
ale masz racje - nie ma to jak w domu
Domka - dzięki za życzenia
grypę przytachał mój m - on padł w poniedziałek rano mnie dopadlo we wtorek wieczorem w srode przyszła moja mama zając sie małą i ją podem dopadło z czwartku na piątek..... malutką na szczęście ominęło
no a obciążenie...
ehhh nigdy wiecej...
.... no moze jeszcze jeden raz
za to twoja mała piekna wagę ma
buziole dla niej
Aga - dzieki za zyczonka
no i gratki dla Filipka na 7 miesięcy
zaledwie miesiac roznicy miedzy nimi a w szoku jestem ze twoj maluch juz sam siedzi
suuuper
a za sytuacje w domu i samopoczucie trzymam kciuki
buziole
Misiaszek - fajnie ze zagladasz
super fotka przy suwaczku
nice girl - oczywiscie ze decyzja nalezy do ciebie ale moim zdaniem skoro maly ma az takie uczulenie to jesli tylko trafisz na cos co mozesz jesc to swoim mlekiem tylko małemu pomożesz
moja kolezanka miala dokladnie taki sam problem..... i przez prawie rok czasu zyla na bułce z szynką bo wszystko inne powodowalo wysypke.... za to maly teraz okaz zdrowia a ona w ekspresowym tempie wrocila do formy
a w ciąży przytyła 30 kg
dodam tylko ze u dzieci z alergią pokarmową karmienie naturalne jest zalecane co najmniej do roku życia dziecka, bo mleko mamy pozwala zwalczyć tą alergie w organizmie maluszka
ewcia - ja tam nie mialam zadnych tabelek, jadlam zgodnie ze zdrowym rozsądkiem ale po takim posilku jak twoj to ja bym miala cukier ponad 200 jak nic... na posiłek zjedz albo kanapki.... albo jablko.... albo sok.... ale nie wszystko na raz.... wiem ze niektore diety sa tak wypunktowane... ale moja diabetolog akurat kazala mi rozbijac takie rzeczy bo każda z nich jest wysoko węglowodanowa