majka20001
Fanka BB :)
aureolcia - dokladnie to samo dzisiaj postanowilam a synka obudz - w dzien powinno sie karmic co najmniej co 3 godziny, a w nocy co 4 ja sie tego pilnuje ale czasem mi wychodzi 4 i 5 (no moze nie ostatnio....)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Słonecznie, upał nieziemski!
Byłam dziś na kontroli - ostatnie badania lab. przed końcem: paciorkowiec, wr, hbs i morfologia. No i... 0,5 rozwarcia, główka już się opuszcza... A za 1,5 tyg. odstawiam leki rozkurczowe . Myślę, że dwa - trzy tygodnie i będę miała synka po tej stronie brzuszka .
Dorotko- dużo zdrówka, kuruj się! A czy praca w takim stanie to na pewno dobry pomysł? Może trochę wolnego by się przydało?
Z mojego mocnego postanowienia niepodjadania niedozwolonych rzeczy wyszły nici... Wieczorem sięgnęłam po lody... Stwierdziłam, że rycząca cały dzień z byle powodu mama jest gorsza dla dziecka niż jednorazowe przekroczenie normy... Ale było 84... Pomogło chyba lepiej niż hydroksyzyna, a mniej szkodliwe...
Zobaczymy, jak dzisiaj...
Drotka dobrze że już lepiej, kurka nie wyobrażam sobie w ten upał jeszcze się przeziębić...wrrr ja odpukac w ciąży nic... ani katar anik kaszel... brzusio mnie ochronił
Dzień dobry!
Piszę na jednym półdupkubo te szwy bolą - nic nie mówiłyście, że to boli - w sumie z porodu to jak dla mnie najgorsze to te szwy
Maria pewnie przekazała wymiary to powiem tylko, że małą jest urocza - normalnie grzeczna - żebym nie zapeszyła - ładnie ssie, śpi i je i kupy robi jak narazie;-)
nie wiem co u Was - przepraszam, ale jak sie ogarnę to doczytam i wrzucę jakieś fotki wtedy bo dopiero dziś wyszłyśmy do domku i musimy się zaznajomić z domem;-)
pozdrawiam
Dorotka szybkiego powrotu do zdrowia
nie nie zwolnienia nie
na zwolnieniu to jeszcze bardziej chora bym byla