- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
A moja Niunia wczoraj to chyba palec wystawiała. Pojawiała mi się taka mał gulka w okolicach pępka, wieklości może 2-3 cm. Nie wiem czy groziła mi palcem?
Elka2808
Zadomowiona(y)
Moje maleństwo ostatnio bardzo nieśmiało się rusza ale to pewnie skutek Relanium. Pewnie tak samo nawalone jak mamusia
Kluliczek
Babka z laską
Moje dzisiaj takie spokojne, że aż strach. Mógłby kopnąc mamusię, a nie nagle dobrze wychowany sie zrobił...
Elete
Fanka BB :)
u mnie też dzisiaj jakoś spokojnie..ciekawa jestem czy dziecko też reaguje na pogdę, zmiany ciśnienia itp? jak myślicie?
ale zaobserwowałam że często to samo miejsce jest wybrzuszone, u mnie to jest nieco z lewej strony od pępka..tak jakby co pewien czas dziecko powtarzało różne ułożenia...albo się obraca tylko w jedna stronę?
ale zaobserwowałam że często to samo miejsce jest wybrzuszone, u mnie to jest nieco z lewej strony od pępka..tak jakby co pewien czas dziecko powtarzało różne ułożenia...albo się obraca tylko w jedna stronę?
klaudia011
Fanka BB :)
A u mnie wczoraj Maleństwo wariowało na całego..aż się zaczęłam martwić czy to normalne że cały czas szaleje...
Jeju źle jak się za mało rusza...niedobrze jak za dużo....nie dogodzi mi
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
U mnie wieczorkiem było to samo również się przestraszyłam ,że może jej coś jest nie wiem brzuszek ją boli czy co?? Myślałam,że mi którymś bokiem wyskoczydo tej pory jakoś tak mocno się nie wychylała a wczoraj, aż bolało tak mi boki wyłaziłyA u mnie wczoraj Maleństwo wariowało na całego..aż się zaczęłam martwić czy to normalne że cały czas szaleje...
reklama
Monika8887
Wdrożona(y)
Mój Synek też bardzo ruchliwy, jeszcze niedawno marzyłam, żeby poczuć Jego ruchy, a teraz nie mam spokoju, wariuje strasznie:-)Ostatnio mam problemy ze spaniem na boku, zawsze muszę podłożyć sobie poduszkę pod brzuszek bo inaczej nie mogę spać gdyż maleństwo bardzo sie wtedy wierci-tak jakby było mu niewygodnie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: