- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
daga23
Entuzjast(k)a
a mi moja księżniczka wczoraj napędziła stracha. Bo przez cały dzień mało co się ruszała, tzn. czułam ją ale tak mikrusio ale wieczorem nadrobiła porządnymi kopniakami. Dzisiaj też taka leniwa choć kopała. Może już ma mało miejsca w brzuszku.
marylion74
Zadomowiona(y)
A ja jak leżę sobie na lewym boku i oprę sobie prawą rękę na prawym boku, a raczej brzuszku to moja córcia strasznie mnie wtedy kopie w tą rękę, tak jakby jej to przeszkadzało albo uwierało. To chyba jakiś mały złośnik rosnie.
daga23 ja taż mam dni kiedy mało czuję dzidzię i też wtedy panikuję, i jak pisałam ze stetoskopem na uszach siedzę wsłu****ąc się w brzuchol.
daga23 ja taż mam dni kiedy mało czuję dzidzię i też wtedy panikuję, i jak pisałam ze stetoskopem na uszach siedzę wsłu****ąc się w brzuchol.
Ostatnia edycja:
marylion74
Zadomowiona(y)
A mnie dziś moja mała tak skopała przez cały dzień, że prawy bok strasznie mnie boli, bo go sobie upodobała. Nie wiem czy dziś nie było jakiś ćwiczeń karate, bo mniej więcej tak to kopanie wyglądało. Generalnie zauważyłam, że moja Karolcia strasznie lubi kopać właśnie w prawy bok.
anik567 już dawni chciałam Ci powiedzieć: piękne imię będzie miała Twoja córcia!!!!
anik567 już dawni chciałam Ci powiedzieć: piękne imię będzie miała Twoja córcia!!!!
Marylion toz to imię jest cudowne hihihihihi czyż nie?
Twoja córcia tez nie mogła dostać lepszego więc na forum będą dwie Karolcie, Karolki, Karolinki itd.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
moja mała na razie bardzo nieśmiało odpowiada na moje "pukanie" a właściwie naciskanie brzucha palcem, bo pukania to chyba nie usłyszy ale czasem uda jej sie "odpukać" w to samo miejsce ale ja nie wiem, bo tak czasem czuję ją nisko, a za jakiś czas wysoko nad pępkiem - to możliwe? jest już taka duża?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: