reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja tez sie wierci codziennie miedzy 4-5 rano kopie mnie z calej sily i budzi:-)to najlepszy budzik jaki w zyciu mialam. A tak nawiasem to chcialabym sie przywitac, jako obserwator jestem na forum juz od poczatku ciazy,a teraz w koncu chcialabym z wami troche pogadac.Jestem w 25 tygodniu ciazy.:-)

reklama
Anika5555, witaj! Miło, że do Nas dołączyłaś:-) Czy wiesz już kto rośnie Ci w brzuszku, synuś czy córcia??

czesc dziewczynki, to jest pierwsze forum na ktorym uczestnicze, wiec wybaczcie.:zawstydzona/y:jak na razie to nic pewnego,[podobno za duzo sie rusza]:-D ale prawdopodobnie dziewczynka.

witaj anika ;-)
heh, Wy już narzekacie, że wasze maleństwa ciągle sie ruszają, spać Wam nie daje itp, a ja jak tylko poczuje moja małą to od razu rogal mam na twarzy - jak na razie nie czuję jej jakoś bardzo często - to znaczy czuję codziennie, ale nie cały czas, więc jak już ja poczuję to mam wielką radochę - tym bardziej, że ja chyba najpóźniej zaczęłam czuć swoje dziecko :zawstydzona/y::sorry2:

Ja tam nie narzekam na kopiniaczki to cudowne uczucie... ale dzisiaj moja mała zrobiła mi pobudkę o 5 rano i już nie mogłam usnąc teraz dopiero gdy zjadłam mała lula;)

Moja dziewunia jest "nocnym markiem", dziś nie spałam pomiedzy 24.00 a 2 w nocy, bo takie rozrabiaki były!!! W dzień rzadko mnie tak kopie łobuzica!!!!
A na domiar wszystkiego, musiałąm rano wstać o 6.00 na badania, ledwo się zwlekłam z wyrka....ale pewnie zaraz sobie odeśpię!!!
Te łobuziaki powoli przyzwyczajają nas chyba do niespania!

A ja od przedwczoraj mam nową jakość - zabawy interaktywne. Moja Mała jeszcze nie kopie tak mocno, żeby mnie budzić w nocy, ale rano i wieczorem, jak się położę i sobie odpoczywam, to robi sobie salę gimnastyczną. I wtedy mogę się z nią bawić - jak postukam się ręką z prawej strony brzucha, to Mała odkopuje po prawej, jak stuknę z lewej - kopie z lewej! Ona naprawdę reaguje! :-) To dopiero jest genialne uczucie!!! :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry