reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

mea super- sama szyłaś ???

sama sama od pomyslu do wykonania ... myslalam jeszcze na bialej wkladce do srodka lozeczka ... moze z jakiegos przescieradla bym zrobila ale to juz jak mi sie bedzie chcialo ... ten szary i czerwony kolor troche mnie draznia ...

Mea ale pięknie!!Łóżeczko wygląda jak słodka kołyska z ta falbanka ..no i wszystko takie...zielone!!Ach!!!! Gratuluje talentu! Ja to mam wiele pomyslow, ale nie umiem szyć:-(A Ty masz i pomysły i umiesz szyć..ten pokrowiec na koszyczek prześliczny!!!Uszyj mi taki:-);-)
A tam w łóżeczku rogal do karmienia leży czy pościel?

tam jest rogal - wloznony na potrzeby zdjecia :) /posciel jeszcze nie ubrana zeby sie nie kurzyla !!/ a koszyczek to jest stary ale dotad byl bordowy !! a ja mu tylko uszylam zielony "pokrowiec" bede miala w nim najpotrzebniejsze kosmetyki zeby sie nie walaly po komodzie tylko byly w jednym miejscu :)

No no MEA niezla z ciebie krawcowa;-)

hehe pochwala z ust krawcowej nono ... ale prawda jest taka ze kilku "niedociagniec" nie widac :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe pochwala z ust krawcowej nono ... ale prawda jest taka ze kilku "niedociagniec" nie widac :)[/QUOTE]

Co ze mnie za krawcowa skoro nie mam jeszcze maszyny:-Dmusze sobie nabyc:tak:tak od dluzszego czasu kupuje i jakos nie mam kiedy:-D
A co do niedociagniec to nawet najlepsza krawcowa moze spiepszyc robote:tak:dzis dostalam przesylke z bluzka nowa ale kto to szyl:wściekła/y:normalnie mam nerwa,lepiej ty bys ja uszyla.

Pokoik Myszki. Jeszcze brakuje listw przypodłogowych, ale po 10ym będą;D

Tutaj kącik do spania:)

Tam gdzie widać palmy to akurat nasza sypialka:)

Komoda, szafa Małej wykonana przez Mojego J. a w niej masę ubranek i szafka z kosmetykami Perełki. Niektóre kosmetyki są pochowane w torbie szpitalnej.

W komodzie różne pierdołki (to w pierwszej szufladzie. W pozostałych są ręczniki, kocyki, pieluchy)

Jeszcze wracając do łóżeczkowego kącika to takie coś jest nad nim

Regał Myszki na maskotki. Jest jeszcze dużo miejsc wolnych, będzie kolekcjonować;D
A w szafce zamkniętej pośrodku są książeczki:)

A taki obraz jest pomiędzy pokojem Małej a naszą sypialnią

reklama
Georgina pokoik przesliczny! Zdolne z Was bestie!!! :happy:

I w ogole jak ogladam sobie Wasze wszystkie pokoiki i kaciki to zawsze jestem pod wrazeniem! :tak:

Do góry