reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

pokoik zrobiony jest swietnie ale to tak tylko dla takiego maluszka !! bo potem jak dziecko dorosnie - tak 3-4 latka to bedzie tam chyba malo miejsca !!
a gdzie bedziesz przewijac mala ?? bedziesz miala przewijak na komodzie ??

reklama
co do przewijaków to ja się zdecydowałam na przenośny, nakładany na łóżeczko. jutro jadę go wreszcie zakupić.

pokoik zrobiony jest swietnie ale to tak tylko dla takiego maluszka !! bo potem jak dziecko dorosnie - tak 3-4 latka to bedzie tam chyba malo miejsca !!
a gdzie bedziesz przewijac mala ?? bedziesz miala przewijak na komodzie ??
Tak. Ale jego jak i wanienki nie ma w tym pokoju póki co bo są w szafie:-) A miejsca to tam jest właśnie dużo:-) Ale i tak jak Mała będzie większa to chyba przejdzie do innego pokoju. Mamy wielki dom na szczęście, ale na szczęście jeszcze nie musimy wybiegać tak w przyszłość.

Cieszę się, że się Wam podoba. W zasadzie zrobiliśmy go sami. Ja jak to kobieta w ciąży pomagałam w ramach możliwości. Ale J sam zrobił Małej szafę oraz sam zrobił regał i ściankę działową, która odgradza naszą sypialnię z jej pokoikiem. Ściany też sam malował. Panele też sam kładł. Elektryczność też sam robił. Jestem zadowolona z uzdolnionego faceta:) A na szafie i regale wiele zaoszczędziliśmy. Fakt faktem, że mój J. wsjo robił od lata bo wiecznie albo czasu brak, albo chęci albo funduszy, ale najważniejsze, że się wyrobił.

a to nasz wybór..
zdecydowalismy się na JUMPER FX gdyż stelaż jest 2kg lżejszy od JUMPER X a dla nas to ważne gdy duzo samochodem smigamy.. :)
gt2.jpg

reklama
Do góry