reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

Na spacerze dziś, zaczęło wiać, Mai włosy zaczęły latać wkoło głowy co Ją mocno zirytowało więc powiedziała "mama czapkę wkładamy?" :-) padłam :-D na szczęście fartem miałam w torebce po wczorajszych szaleństwa na dworze cały dzień :)

reklama
Moja Mama rano do Młodej urzędującej w pidżamie: Choć umyjemy pupę. Krysia - siada na podłodze i mówi: Nie mam pupy....

Wrocilismy od lekarza, bo Maja ma mokry kaszel i katar, Maja wita sie z babcia i mowi: Pan doktol mial bludne lęce:-D
a tak naprawde mial zdarte 2 kostki i strupy na nich;-)

Teściowa moja powiedziała do Matiego: ale z ciebie aparat
Mati przybiega do mnie : Mani pajaj i klepie sie po nogach i się śmieje, ja na to że nie rozumiem co mówi, a on: Mamunia - Mani pajaj! no!!! ;-)

Emi jest u siebie w pokoju, ja w kuchni, Emi wzbiega z pokoju i woła: 'mamka gdzieś ty poszła?':happy2:

nagrałam znowu Emi, M mi obiecał, że zrobi tak, żebym na forum mogła dać, więc czekam;-)

martadelko gdzie filmy????!!!!
doslownie sprzed chwili: kot lezy na podlodze, Maja przy nim kuca, glaszcze i mowi: Soklatesiu nie lez na podlodzie, do lekazia pojdzies:-D z mama malo nie padlysmy ze smiechu;-)
albi z wczoraj:
M: babcia jedzie
ja: gdzie?
M: do smietnika!

nie wiem skad jej to przyszlo do glowy:O

moon mi i tak najbardziej podoba się Soklatesiu:-D

stałyśmy koło lunaparku Emi mówi: 'jak Mika podlosnie pojdzie na duzi plac zabaw', ja jej przytakuje a ona: 'Mika juz podlosla':-p więc się śmieję i mówię: 'ale jesteś cudną dziewczynką' a ona: 'chlopcem jestem jednak':-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry