reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

Na spacerze dziś, zaczęło wiać, Mai włosy zaczęły latać wkoło głowy co Ją mocno zirytowało więc powiedziała "mama czapkę wkładamy?" :-) padłam :-D na szczęście fartem miałam w torebce po wczorajszych szaleństwa na dworze cały dzień :)

reklama
Moja Mama rano do Młodej urzędującej w pidżamie: Choć umyjemy pupę. Krysia - siada na podłodze i mówi: Nie mam pupy....

Wrocilismy od lekarza, bo Maja ma mokry kaszel i katar, Maja wita sie z babcia i mowi: Pan doktol mial bludne lęce:-D
a tak naprawde mial zdarte 2 kostki i strupy na nich;-)

Teściowa moja powiedziała do Matiego: ale z ciebie aparat
Mati przybiega do mnie : Mani pajaj i klepie sie po nogach i się śmieje, ja na to że nie rozumiem co mówi, a on: Mamunia - Mani pajaj! no!!! ;-)

Emi jest u siebie w pokoju, ja w kuchni, Emi wzbiega z pokoju i woła: 'mamka gdzieś ty poszła?':happy2:

nagrałam znowu Emi, M mi obiecał, że zrobi tak, żebym na forum mogła dać, więc czekam;-)

martadelko gdzie filmy????!!!!
doslownie sprzed chwili: kot lezy na podlodze, Maja przy nim kuca, glaszcze i mowi: Soklatesiu nie lez na podlodzie, do lekazia pojdzies:-D z mama malo nie padlysmy ze smiechu;-)
albi z wczoraj:
M: babcia jedzie
ja: gdzie?
M: do smietnika!

nie wiem skad jej to przyszlo do glowy:O

moon mi i tak najbardziej podoba się Soklatesiu:-D

stałyśmy koło lunaparku Emi mówi: 'jak Mika podlosnie pojdzie na duzi plac zabaw', ja jej przytakuje a ona: 'Mika juz podlosla':-p więc się śmieję i mówię: 'ale jesteś cudną dziewczynką' a ona: 'chlopcem jestem jednak':-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry