reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Maja te z napami tak masakruje właśnie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Przypomniało mi się - z dzisiejszego ranka: budzimy się (oczywiście Maja przyszwędała się do nas w nocy) i ta glizda mała już pamięta że pod poduszką mam telefon z budzikiem. Maja mówi zaglądając pod poduszkę: "lefonek... jeśteś???" :-)
A po chwili standardowo: Mama stawamy, tata budziś? mama sęby, pupa śmienisz?
A po chwili standardowo: Mama stawamy, tata budziś? mama sęby, pupa śmienisz?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Młoda ma "problem" z rzeczami które się tak samo nazywają - pokazuje w książeczce gruszkę - mówię "gruszka", to mi przynosi taką do nosa - więc mówię, że jedna do jedzenia a druga do nosa. :-) I chyba nawet łapie, bo pokazuje na tą w książeczce i mówi "am am". Jeszcze z jakimś analogicznym słowem - które oznacza dwie rzeczy - jest podobnie, ale nie pamiętam jakim...
Ze spraw odzieżowych to Krysi przed wszystkim trenuje zakładanie spodni - jedna noga w jedną nogawkę już "idzie" teraz do przyswojenia gdzie jest tył a gdzie przód.
Ze spraw odzieżowych to Krysi przed wszystkim trenuje zakładanie spodni - jedna noga w jedną nogawkę już "idzie" teraz do przyswojenia gdzie jest tył a gdzie przód.
Aestima
Fanka BB :)
Miesio, to prawdziwy Książę- stoi i czek aż mama go przyodzieje Muszę się za niego wziąć w tej materii i go usamodzielnić, jedynie skarpeciochy sobie sam ściąga no i czapki, kapelusze namiętnie, wręcz pasjami wkłada i ogląda się w lustrze:-)
reklama
Marcin Piątek???? a jak Emi do niego mowi??? Maja ma bardzo powazna mine, jeszcze kochanie do niego wola: chodz kochanie, sniadanko a jak Sokrates przychodzi to lapie go za kark, pochylajac mu glowe do miski i mowi:jedz!!!
Podziel się: