reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

dziś rano, Emi je śniadanie, patrzy się na mnie i mówi: 'nad zicie', ja się pytam 'co nad życie?' a ona: 'kocham cie':szok::zawstydzona/y::-) dla takich chwil warto żyć:zawstydzona/y:

reklama
wczoraj kupilam Mai w biedrze parasol, daje go M. a ona patrzy na raczke i krzyczy: tląba!!!:-D ale sie ubawilam
Martadelka no pieknie :tak: az sie wzruszylam

Wczoraj wieczorem zasypiamy, słysze że Mai oddech już uspokojony i coraz wolniejszy czyli zasypia.
W pewnej chwili Maja mówi: "mamo?"
ja:"co córciu?"
M: "kochana.... i tata kochana....."
To było boskie :-D Dziś juz Ja nauczyłam że tata jest kochanY :)

martadelka, mrsmoon, Madzioolka wasze dziewczynki to chyba największe gadułki czerwcowe :-)

martadelka, Madzioolka cudnie tak usłyszeć od swojego dziecka takie słowa, czekam na to u siebie z utęsknieniem, ale chyba u nas daleka droga jeszcze :sorry:

dziewczyny wasze Damy są przesłodkie :-)
Mati od jakiegoś czasu mówi na mnie "mamunia" wcześniej jeszcze "munia munia"
a wczoraj przychodzi i woła"mamunia ola ola... moooojaj"
co onnacza "mamunia chora chora... moooja" i przytulił mnie - normalnie było to rozbrajające :-):-):-)

Madzioolka Majka to rozgadana dziewczynka:-), Mati głównie po swojemu ale już inni go coraz bardziej rozumią czyli idzie ku dobremu (bo ja go rozumiem w 95 % od początku ):-)
Mati na tate zdrobniale mówi "tatuć" (tatuś) :-D

reklama
Madzioolka, kati słodycz:tak:
u nas mama, tata sporadycznie, na tapecie mamusia, mamuś, tatuś, tatinek, tatko
ostatnio lubi biec za mną i wołać 'do mamulki tulki tulki':-D

Do góry