reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
hahahaha :-):-):-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja coś miałam napisać, ale mi umknęło więc za pamięci dwie historie z rękawiczkami w roli głównej - cienkie polarowe, bez palców, na sznureczku.
1. Tata po basenie wpina Młoda w aucie w fotelik - rękawiczki na rączkach - pyta: "Zdjąć rękawiczki?", Młoda: "Nie" i za chwile zamaszystymi ruchami ściąga sama...
2. Uczy się zakładać sama obie rękawiczki - przy jednej co do zasady muszę jej pomagać - ale próbuję. Dziś wchodzimy do żłobka - a raczej wyjeżdżamy wózkiem sklepowym, Młoda w środku - i słyszę nagle "Ja", ręcę do góry i uśmiech na twarzy - sama założyła obie....
Ostatnia edycja:
forever nasze dzieci wkroczyly w etap "sama" Maja siama rozbiera sie przed kapiela po kolei wymieniajac wszystkie czesci garderoby: buciczki, kalpetki, getly, ziepy od pampesia, rozpina nawet napu od bodziakow w kroku, ale bodziaka zdjac jeszcze noe potrafi
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Moon moja Maja zdejmuje body nastepująco: trzeba mocno rozciagnąc dekolt, wtsedy rączki górą wychodzą bardzo łatwo :-) a to że z ubrania robi sie flak pod szyja to już matki zmartwienie nie dziecka
Podziel się: