reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

reklama
Miesio kocha nakrycia głowy, nie rozstaje się z nimi nawet podczas snu!
mj-spi.jpg

Załączniki

• mj-spi.jpg
    mj-spi.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 47
Maja dzis dosc mocno przytulala kota, on probowal sie wyrwac, na co Maja: nie boj sie dzikusie;-)
:-D:-D:-D

No gdyby Młoda była w tej materii po mamusi to by się działo..... :szok:
kasiu, forever no już nie przesadzajcie, takie straszne chyba nie jesteście, co???:rolleyes2:;-)
ironia też bym zobaczyła Benia...

też chciałam jakiś tydzień temu dać na forum filmik dosłownie 2-minutowy i dupa - za duży plik...

recytuje teraz z Emi "Do biedronki przyszedł żuk..." Brzechwy, Emi uwielbia ten kawałek tekstu, gdzie biedronka się oburzyła: 'niech pan zmiata i nie lata' i wtedy Emi się wtrąca i mówi: 'ziuk śpsiata właśnie" (sprząta):-D

Ostatnia edycja:
Ironia - szkoda, że nie zobaczę Benia w akcji :-(
Martadelka - teraz może jest lepiej, ale byłam upiornym dzieckiem, bez wątpienia z ADHD. :zawstydzona/y:

Recytujemy z Maja wierszyk, Maja dopowiada ostatnie slowa "W pokoiku na stoliku stalo mleczko i jajeczko. Przyszedl kotek, wypil
Maja: KAWE :-D

moon;-)

wczoraj Emi w trakcie zabawy z lalkami, wstała, wzięła torebkę (moja koleżanka uszyła jej taką jakby z kotkiem;-)), założyła na ramie, ja siedziałam na sofie, pomachała mi mówiąc 'papa do zobaczenia, wlócę potem':-D

o rany:-D Dobra jest Emi, Maja az tak nie wymiata. Za to wczotaj biegala z kubkiem i wolala:Nie pijesz? Postaw!:-D dokladnie tak jej mowimy, bo lubi sobie chlapac z kubka
a wczoraj zasypiajac mowi: Majusia odpocząć, Bozia, Jezusek, kwiatuszek spać, nóżeczki pod kołderkę;-) Czy Emi tez tak zdrabnia? U nas nikt nie zdrabnia a Maja wszystko jak na ironie-nawet serek nie mowi tylko sereczek

'nie pijesz, postaw' :-D genialne:-D sereczek:-D
no na nóżki mówi nóżki, nie 'nóżeczki';-) zdrabniać, zdrabnia, ale nie do przesady:-p na kota zawsze; 'kotek' ale lubi też powiedzieć 'kocul' (kocur);-)

no i hit sezonu, parę dni temu M jak zwykle jechał na próbę a Emi: 'tatuś bam bam na gitazie z kolegami i... Kicią Kocią, Adelką, Dackiem (Packiem) i Lulankiem (Juliankiem):-D ('postaci' z Kici Koci:-p wcześniej mówiła, tylko tekst o gitarze i kolegach;-))

reklama
Do góry