reklama
Aestima... ja tu zachodzę czemu własne dziecię mi tak powiedziało a Ciebie to śmieszy...? no nieładnie... mało nagrywam, więcej zdjęć pstrykam, ale spoko nagram, na M komórce mamy nagrane jak wspólnie recytujemy Murzynka Bambo
Aestima, faktycznie dobra pamięć długotrwała u Miesia niektóre starsze dzieci by zapomniały co to za zabawka.
Martadelka, ale się rozgadała malutka Ale moja tez z babcią przez telefon sporo rozmawia zabiera mój telefon jak dzwonię do mamy i woła "halo... Hanusia dźwoni kocham moćno babcia" a ostatnio jak wróciliśmy od lekarza opowiadała nam co robiła z babcią. "Widziałam tlaktol. I pan, chopieć pomachał Hani" a później "popiśałam" a na pytanie co popisała odpowiada "ląćkę piśem (długopisem) dała... babcia".
Co do pamięci... hmmm "byłam na źabaw (placu zabaw) ftolek" na pytanie gdzie na placu zabaw była " Lumii (W Rumii) mamusiom i tutusiem"
Martadelka, ale się rozgadała malutka Ale moja tez z babcią przez telefon sporo rozmawia zabiera mój telefon jak dzwonię do mamy i woła "halo... Hanusia dźwoni kocham moćno babcia" a ostatnio jak wróciliśmy od lekarza opowiadała nam co robiła z babcią. "Widziałam tlaktol. I pan, chopieć pomachał Hani" a później "popiśałam" a na pytanie co popisała odpowiada "ląćkę piśem (długopisem) dała... babcia".
Co do pamięci... hmmm "byłam na źabaw (placu zabaw) ftolek" na pytanie gdzie na placu zabaw była " Lumii (W Rumii) mamusiom i tutusiem"
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - koniecznie zapodaj
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Tymek ostatnio nauczył się mówić: trzy ( dzięki samodzielnemu wchodzeniu z mamą po schodach). Mówię Mu dzisiaj: Zabieraj mi te auta ze stołu. Masz swój. Raz, dwa!! A Tymek na to: Trzy!! I w śmiech
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Maja do Tomka: "zobiś sociek? gziejemy"
(zimnego picia nie lubi )
(zimnego picia nie lubi )
reklama
Podziel się: