reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

:-D:rofl2::-D Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać " Mika" jest boska, błagam, nagraj jak ona nawija i zapodaj:tak:

reklama
Aestima... ja tu zachodzę czemu własne dziecię mi tak powiedziało a Ciebie to śmieszy...? no nieładnie...:dry::-p mało nagrywam, więcej zdjęć pstrykam, ale spoko nagram, na M komórce mamy nagrane jak wspólnie recytujemy Murzynka Bambo

Aestima, faktycznie dobra pamięć długotrwała u Miesia :) niektóre starsze dzieci by zapomniały co to za zabawka.

Martadelka, ale się rozgadała malutka ;) Ale moja tez z babcią przez telefon sporo rozmawia :) zabiera mój telefon jak dzwonię do mamy i woła "halo... Hanusia dźwoni kocham moćno babcia" a ostatnio jak wróciliśmy od lekarza opowiadała nam co robiła z babcią. "Widziałam tlaktol. I pan, chopieć pomachał Hani" a później "popiśałam" a na pytanie co popisała odpowiada "ląćkę piśem (długopisem) dała... babcia".

Co do pamięci... hmmm "byłam na źabaw (placu zabaw) ftolek" na pytanie gdzie na placu zabaw była " Lumii (W Rumii) mamusiom i tutusiem" :-D

Martadelko, to błąd ! Nagrywajcie:tak: Bo one wymiata! Może dla Was to normalka, ale kurcze ja znam sporo Maluchów w wieku naszych bąków i onan naprawdę wymiata tymi swoimi tekstami:szok::-)

normalką nie jest, co rusz zaskakuje nas ilością wypowiadanych słów, zdań, myśleniem, tylko czasami ciężko mieć przy sobie aparat, żeby nagrać, ale obiecuję poprawę:-p

agabre to Mati kati 'telefonował' do babci:happy2:

Rozumiem, bo sama do nagrywania cugu nie mam, ale aparat fot. ZAWSZE w pobliżu przygotowany, by wziąć i szybko cyknąć fotkę:-D:tak:

Tymek ostatnio nauczył się mówić: trzy ( dzięki samodzielnemu wchodzeniu z mamą po schodach). Mówię Mu dzisiaj: Zabieraj mi te auta ze stołu. Masz swój. Raz, dwa!! A Tymek na to: Trzy!! I w śmiech :-D:rofl2:

reklama
Do góry