reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
mama MATIEGO - witamy w klubie
Aestima - a skąd Miesio wynalazł naklejki ? Młoda śpi w pajacyku więc ze stópkami nie ma problemu.
Aestima - a skąd Miesio wynalazł naklejki ? Młoda śpi w pajacyku więc ze stópkami nie ma problemu.
Aestima
Fanka BB :)
Musiał sobie z półeczki siegnąć
Zależy jeszcze jaka u kogo temp- j a Miesia ubieram w tyle warstw w ile nas a my śpimy bez skarpet. No i on ma raczej nózki ciepłe jak piecyki, bo niektóe dzieci mają zimne. Ale jak sam chce skarpety, to wolna droga, proszę bardzo a w nocy czasem mu ściągam żeby się nie przegrzał. W pajacyku by się rano zabił... Bo zanim matka otworzy oko, on już robi rundkę po pokoju i korytarzu ( panele), więc jak pajac to bez stóp. NIech mu sięstopy chociaż w nocy wentylują , skóra oddycha, bo w dzien skarpety, papcie...
Zależy jeszcze jaka u kogo temp- j a Miesia ubieram w tyle warstw w ile nas a my śpimy bez skarpet. No i on ma raczej nózki ciepłe jak piecyki, bo niektóe dzieci mają zimne. Ale jak sam chce skarpety, to wolna droga, proszę bardzo a w nocy czasem mu ściągam żeby się nie przegrzał. W pajacyku by się rano zabił... Bo zanim matka otworzy oko, on już robi rundkę po pokoju i korytarzu ( panele), więc jak pajac to bez stóp. NIech mu sięstopy chociaż w nocy wentylują , skóra oddycha, bo w dzien skarpety, papcie...
haha Hania oglądała książeczkę i widziała jak dziewczynka zjeżdża na sankach. Zaczęła sama opowiadać "jedzie, cinka, na śankach, góly, ziuuu, pojechała" a później ogląda obrazek z bałwankiem i mówi "pśewlucił, nie śkodzi, podniesie Hania ź mamą" sama "czyta" sobie bajki po swojemu.
Ale wasze maluchy nawijają - suuuper :-)
Mati też dużo gada - najwięcej po swoojemu, zaczyna łączyć wyrazy ale powoli za to słownictwo wystrzela! :-)
dzwoni ze swojego telefonu zabawkowego i "baba hajo....tat (tak)..... brum brum Mamć (Mat czyli Mateusz) baba.......... tat.........papa........ćieś"
padłam
Mati też dużo gada - najwięcej po swoojemu, zaczyna łączyć wyrazy ale powoli za to słownictwo wystrzela! :-)
dzwoni ze swojego telefonu zabawkowego i "baba hajo....tat (tak)..... brum brum Mamć (Mat czyli Mateusz) baba.......... tat.........papa........ćieś"
padłam
Aestima
Fanka BB :)
Miesio dzisiaj znalazł pod szafą zagubiony kika m-cy temu element układanki ( kwadrat od skrzydłą tukana, to układanka gdzie do zwierząt dopasowuje się fig. geometryczne) i przybiegł do mnie wołając " kukan! kukan, mam kukan!":-) DObrą ma pamięć, ja już nie pamiętałam od którego zwierzątka ten element, zwłaszcza, ze od kilku m-cy się tą ukł nie bawi, bo już za prosta...
i nowe słowo na dziś ljód ( lód, w układance innej występują lody)
i nowe słowo na dziś ljód ( lód, w układance innej występują lody)
reklama
Podziel się: