reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

:-D Maja swietna:)
Martadelko, czyli tak szybko mówiące dziecko ma swoje wady?:-D

Miesio bawił się dziś cudnie c chłopcem na deptaku i podłapał od niego sporo nowych słówek ( chłopczyk miał 3 latka). Jak wróciliśmy do domu, to biegał po domu i wołał " choś, chopciku, choś!!" (* chodż)

reklama
ironia no to niezły jest Benio, po mamusi będzie biznesy przez tel załatwiał profesjonalnie :)

Madzioolka rewia mody pierwsza klasa! ależ Maja jest śliczna :) mój brat cioteczny ma niespełna 3-letnią córeczkę i Maja jest straaaasznie do niej podobna

Aestima ciekawe co by było jakbyś Miesia zabrała ze sobą na jeden dzień do pracy :-D pewnie by Cię potem zagadał!

ad wczorajszego wypadu Kuby na wieś, ubieram go i gadam, że jedzie na wycieczkę na farmę... bla bla, mówię, że zobaczy swoje ulubione zwierzątka (krowa jest jego nr 1), a on do mnie uradowany - WRAAAAAŁŁŁŁ?!?!? ( LEW ;-)) chyba musimy się wybrać na warszawską zoową farmę :-D

KAsia:-D

A Miesio- to mega towarzyskie zwierzę i najwiecej chłonie właśnie od dzieci starszych, w tempie błyskawicy dosłownie. Teraz będę miała 2 dni w tyg wolne i nie szukam roboty - stwierdziłam, że do września chcę jeszcze trochę więcej czasu być z NIm. Prócz yamahy będzie chodził z nianią 2x w tyg. na czytanie bajek ( dla dzieci od 2 do 6 lat) i ja z nim na place zabaw będę latać lub na deptak ( u nas zimą wszystkie dzieciaki po deptaku biegają!), bo kontakt z dziećmi mega frajdę mu sprawia. No i w końcu będzie czas by się odwiedzać z dzieciatymi koleżankami:-)

zmieniam odpowiedź ad ulubionego zwierzątka, wypytałam dziś Kubiego jakie jest jego ulubione i uparcie twierdzi, że WKRĘTARKA! zapytałam czy ją lubi - tak!, kocha - tak!, a mamę? - nie!

reklama
kasia prawdziwy facecik Ci rosnie:-D
a Maja dzis ubawila nas do lez. Kot jak zawsze czekal przy misce z wysoko podniesionym ogonem.Maja polozyla sie za nim i zaczela sie przygladac jego odbytowi. Po chwili zastanowienia mowi:kot ma kokoszke:szok: :-D myslalam, ze padne

Do góry