u nas z miesem tez kryzys a tyle miesiecy byla miecholubna
ja sie musze pozalic bo moje dziecko chyba jest najwieksza chudzinka
Krysia ma 85 cm i wazy zaledwie 11kg
dokladnie nie wiem musze isc do przeychodzni bo to na mojej wadze, moim zdaniem je bardzo malo, w przedszkolu mysla ze ja glodze chyba bo jest najchudsza z wszystkich dzieci
wszyscy sie pytaja co ona taka drobniutka?? a ja nie wiem co mam zrobic, ja w jej wieku bylam mops co latwiej przeskoczyc niz obejsc, boje sie ze to zle wplynie na jej rozwoj bo na centylach widze ze spadla o 1 poziom od najwyzszego jaki miala w 3 miesiacu zycia tak samo ze wzrostem!! to chyba cos swiadczy chwilami mam schize ze przezemnie cos jej bedzie
nasz jadlospis
smiadanie okolo
8.00 kakao 200ml do tego jajko lub parowka albo kanapka z ktorej zjada glownie chleb a obkladke zdejmuje chyba ze obsmaruje czyms przyklejajacym sie
10.00 czasem zawola o jogurcik (ale nie zawsze)
12.00 zupa albo miesko z wazywkiem to znaczy ja jej to klade na talerz ale ona ostatnio miesa nie chce tylko wcina WARZYWA naokraglo brokuly kalafiorm brukselka i inne takie
15.00 owoc jablko, banan itp ale niewielka ilosc
18.00 kolacja ktora ledwo tknie, gotuje normalny objad tzn mieco sorowka ziemniaki albo ryz codziennie swierze, a ona jak zwykle tylko wmloci warzywa, miesko skubnie, ziemniaka zmaltretuje
20.00 200 ml mleka z kaszka na dobranoc
pomozcie moze cos powinnam zmienic?? moze nie dawac tych przekasek?? ten jogurt chyba wywale po czort mi on jest jak mi nie chce potem objadku jesc
i co zrobic zeby mi przybrala?? slodyczy nie lubi za bardzo je tylko orzechy albo kawalek czekoladki
co do wystajacego brzuszka to chyba kwestja wyrobienia miesni brzucha i zanika do 4 roku zycia nawet