reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

witam
potrzebuje strój kąpielowy, jakie sklepy polecacie?
wg moich obliczeń mam 65E - pod biustem 72 w biuście 87

reklama
we wszystkich stanikowych o których tutaj piszemy są też stroje kąpielowe (oprócz onlyher, ale z tego co wiem wkrótce ma się to zmienić).

Witam mam pytanie odnosnie mierzenia czy po zmierzeniu sie pod biustem trzeba cos odjac bo ja mam 73 pod 81 w biuscie

spróbuj z obwodem 70 i 65 cm, zobaczysz którym będziesz się lepiej czuła, ja np. mam pod biustem 74 i noszę obwód 70, bo 65 dla mnie za ciasny:tak:

Witajcie dziewczyny... Muszę się Wam pochwalić, że trafiłam na super biustonosz dla mam karmiących, które mają spore cycki :-) Jakaś mało znana firma (przynajmniej dla mnie) Amazonka produkuje zajebisty model Paola. Stanik super trzyma duży biust nie powodując żadnego uciskania, ani wylewania się piersi z miseczek. Początkowo nie podobał mi się, gdy widziałąm go na wieszaku. Dacie wiarę, że babka w sklepie namawiała mnie bym go przymierzyła no i miała rację. Jak go założyłam to oniemiałam. Do tej pory nosiłam stanik firmy Alles bardzo mi się podobał bo ładny wygląd, fiszbinki silikonowe, ale zaczął spłaszczać mi biust i zauważyłam, że moje ciężkie piersi zaczęły się robić bardzo brzydkie (wyciągały się). Ten nowy stanik trzyma mi biust i widzę , że piersi leżą jak trzeba. Szkoda tylko, że ta firma występuje w pojedynczych sklepach w mieście.
Polecam Wam gorąco. Nie wiem dla kogo powstały staniki bawełniane, które nie utrzymują piersi. Załamałam się jak załozyłam takie tam "szmatki" a piersi wypadały mi z miseczki. Uważam, że piersi mamy jedne i żeby nie wyglądały po karmieniu jak u murzynek po kolana trzeba inwestować w dobre biustonosze.
Jeśli któraś z Was trafiła na inny fajny, dobrze trzymający biust stanik dajcie znać też chętnie to sprawdzę i być może nabędę.

reklama
Do góry