reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

czesc.

A ja mam problem... Bylam dzis na wielkiej wyprawie po stanik... rozmiar dobrany - 75E. Niestety wrocilam do domu z pustymi rekami.
W wiekszosci sklepow ekspedientki robily wielkie oczy jak uslyszaly jaki potrzebuje rozmiar i poinformowaly stanowczo, ze takiego nie maja. :confused:
Chcialam cos dobrego do max 100zl. Bylo kilka przecen, ale przebrane rozmiary.

Zdecydowana jestem juz na sklep internetowy, ale nie znam dobrego i w miare mozliwosci taniego :confused:

Pomozcie!

proponuję napisac do nich i moze wskaża Ci gdize możesz poprzymierzać ich staniki
Sklep Alles.pl (ceny około 70 zł). Mi bardzo pasują, ale polecam mierzyc.

reklama
ja akurat alles nie polecam, bardzo się rozciągają w obwodzie a i mostek wcale nie przylega:tak:
spróbuj może od takiego: Curvy Kate Emily White | Biustonosze | miękkie | Body.sklep.pl - Bielizna damska - Lublin to bardzo popularny model i występuje w wielu kolorach, ja mam kremowy i czarny, jak wypatrzysz sobie jakiś konkretny model to przejrzyj kilka sklepów internetowych, czasem są różne ceny i warto poszukać, kilka postów niżej wklejałyśmy linki do dobrych i sprawdzonych sklepów:tak:
sklep internetowy, polecam, darmowa przesyłka i ekspresowa obsługa:
Body.sklep.pl - Bielizna damska - Lublin

ja akurat alles nie polecam, bardzo się rozciągają w obwodzie a i mostek wcale nie przylega:tak:

mam dwa modele i mi ise nie rozciągly. A co do przylegania, tak jak zaznaczyłam mi pasuje :) widocznie mam taką budowe jak ich manekiny :).Daltego ja jestem za mierzeniem stanika :)

też miałam Alles, rozciąga sie co najmniej jak Samanta, mogę dwa razy zawinąć obwód wokół siebie ;/

dziulla teraz w sklepach internetowych są wyprzedaże, napewno znajdziesz coś dla siebie, ceny są dużo korzystniejsze, kilka stron wcześniej podawałyśmy linki do wielu sklepów.

ja się pochwalę swoim nowym nabytkiem
1213.jpg

larkaa i jak się "nosi", bo też się przyglądałam, no i za ile dostałaś;-) czerwony też jest sliczny, czarny sobie superbra gładki sprawiłam, to może ten w innym kolorze:-D

zapłaciłam za niego 169 zł
na pewno muszę stwierdzić, że przód jest idealny, nie na darmo o Tiffanym mówi się plunge idealny. Mnie np ciężko znaleźć jakiś, bo mi piersi zawsze przodem uciekają, a ten trzyma jak należy. Kształtuje rewelacyjnie.
Tył za to jest okropny, ten śliski obwód lata po całych plecach, ja zazwyczaj noszę obwody 65, a tu mi obwód podjeżdża do góry masakrycznie, w dodatku po jednym dniu chodzenia mam maleńkie obtarcia pod pachami przez to, że ten obwód chodzi i obciera.
Nie jest to stanik codzienny.

Bardzo ciekawy temat!
I przede wszystkim wazny...

Stwierdzam, moj rozmiar - 65C. Zerkam na metke swojego stanika - 38/85 :baffled:
Dodam, ze nie jest to markowy stanik... co to za rozmiarowka :confused::confused::confused:

I jeszcze jedno.. jaki sklep internetowy polecacie?
co chce na urodziny... wlasnie zdecydowalam - porzadny stanik :tak: napewno bedzie to dobry wybor zwlaszcza po zakonczonym karmieniu piersia... boje sie jednak, ze zamowiony stanik nie bedzie pasowal dlatgo proisze o linki do zaufanych sklepow internetowych w ktorych rozmiarowka jest rzeczywista.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry