reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Ja teżjużobmyślam co zrobię Matiemu na imprezkę ktora będzie 8 lipca dopiero:tak:na prawie 20 osób:szok:Tort zamawiam ze zdjęciem ale jakie potrawy? Ciągle nad tym myślę:tak:

reklama
Acha i jeszcze sięzastanawiam nad fryzurą dla Matiego:tak:Bo chcę jakąs modną;-):-DBeckhama fryz już trochę z mody wychodzi :-)Muszę pooglądac męskie fryzury:tak::-D

Baśka, po placu zabaw to ja też wszędzie z Marcinkiem. Nawet na huśtawkę siadam razem z nim, bo nie ma takich dla małych dzieci, tylko zwykłe bez oparcia :-D Ale bardzo ciężka nie jestem, więc raczej nie popsuję dzieciom sprzętu :-D
Ania, my z dekoracji mieliśmy balony, serwetki w słoniki i stroik ze złotą jedynką i urodzinowym balonikiem.
Co do menu to ja się nastawiłam na zimne przekąski, bo przecież te upały zniechęcają do ciepłych dań:-D Na ciepło miałam tylko obiad i później gulasz w bułkach, a poza tym sałatkę z tuńczyka w muszlach, serowe kuleczki, jajka faszerowane, kanapeczki, koreczki i sałatkę makaronową. No i oczywiście lody - podałam z truskawkami i sosami.
Bardzo dziękujemy za kartkę Juleczkowi i Cichej - Marcinek długo ją oglądał, bo bardzo kolorowa :-)

Sandrunia ślicznie dziękuje za następne karteczki:-)

Zosi i jej mamie Marcie (Stokrotki)
Oleńce i jej mamie Ani (Aniasorsha)

i za prawdziwe rękodzieła

Karolkowi i jego mamie Magdzie ( Baska )cudny wierszyk łezka mi się pojawiła :tak:
Marcinkowi i jego mamie Asi (Mama Miarcinka )
NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY :tak:

Basia, moja Teściowa oglądała dziś karteczke od Was - bardzo jej się podobała :tak:
Wszystkie karteczki cały czas leżą na widoku i co jakiś czas sobie na nie zerkam a Miki przegląda:-)Ja uwielbiam pocztówki (kiedys zbierałam:zawstydzona/y:), kartki, listy, więc sama cieszę się z nich jak dziecko:-D

reklama
Ech dziewczyny, ja po prostu lubię piec i gotować, tylko że przy Marcinku nie bardzo mam na to czas :-D Ale na taką uroczystość trzeba było się postarać :-)

Karteczki u nas też cały czas na biurku i często je przeglądamy. A jak już będziemy znali wszystkie wierszyki i życzenia na pamięć ;-), przewiążę je wstążką i schowam do kartonika ze skarbami Marcinka. Mam tam już pamiątki od chrztu razem ze świecą i białą szatką, opaski na rączkę ze szpitala, pukiel włosków i takie tam różne drobiazgi :-)

Do góry