reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Baśka, po placu zabaw to ja też wszędzie z Marcinkiem. Nawet na huśtawkę siadam razem z nim, bo nie ma takich dla małych dzieci, tylko zwykłe bez oparcia Ale bardzo ciężka nie jestem, więc raczej nie popsuję dzieciom sprzętu
Ania, my z dekoracji mieliśmy balony, serwetki w słoniki i stroik ze złotą jedynką i urodzinowym balonikiem.
Co do menu to ja się nastawiłam na zimne przekąski, bo przecież te upały zniechęcają do ciepłych dań Na ciepło miałam tylko obiad i później gulasz w bułkach, a poza tym sałatkę z tuńczyka w muszlach, serowe kuleczki, jajka faszerowane, kanapeczki, koreczki i sałatkę makaronową. No i oczywiście lody - podałam z truskawkami i sosami.
Bardzo dziękujemy za kartkę Juleczkowi i Cichej - Marcinek długo ją oglądał, bo bardzo kolorowa :-)
Ania, my z dekoracji mieliśmy balony, serwetki w słoniki i stroik ze złotą jedynką i urodzinowym balonikiem.
Co do menu to ja się nastawiłam na zimne przekąski, bo przecież te upały zniechęcają do ciepłych dań Na ciepło miałam tylko obiad i później gulasz w bułkach, a poza tym sałatkę z tuńczyka w muszlach, serowe kuleczki, jajka faszerowane, kanapeczki, koreczki i sałatkę makaronową. No i oczywiście lody - podałam z truskawkami i sosami.
Bardzo dziękujemy za kartkę Juleczkowi i Cichej - Marcinek długo ją oglądał, bo bardzo kolorowa :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asia az slinka mi pociekla...Rozpieszczasz tych swoich facetow:-):-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Sandrunia ślicznie dziękuje za następne karteczki:-)
Zosi i jej mamie Marcie (Stokrotki)
Oleńce i jej mamie Ani (Aniasorsha)
i za prawdziwe rękodzieła
Karolkowi i jego mamie Magdzie ( Baska )cudny wierszyk łezka mi się pojawiła
Marcinkowi i jego mamie Asi (Mama Miarcinka )
NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY
Zosi i jej mamie Marcie (Stokrotki)
Oleńce i jej mamie Ani (Aniasorsha)
i za prawdziwe rękodzieła
Karolkowi i jego mamie Magdzie ( Baska )cudny wierszyk łezka mi się pojawiła
Marcinkowi i jego mamie Asi (Mama Miarcinka )
NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
I do Martusi doszła karteczka od Oleńki i AniS- ślicznie dziękujemy! :-)
Basia, moja Teściowa oglądała dziś karteczke od Was - bardzo jej się podobała
Wszystkie karteczki cały czas leżą na widoku i co jakiś czas sobie na nie zerkam a Miki przegląda:-)Ja uwielbiam pocztówki (kiedys zbierałam), kartki, listy, więc sama cieszę się z nich jak dziecko
Wszystkie karteczki cały czas leżą na widoku i co jakiś czas sobie na nie zerkam a Miki przegląda:-)Ja uwielbiam pocztówki (kiedys zbierałam), kartki, listy, więc sama cieszę się z nich jak dziecko
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ech dziewczyny, ja po prostu lubię piec i gotować, tylko że przy Marcinku nie bardzo mam na to czas Ale na taką uroczystość trzeba było się postarać :-)
Karteczki u nas też cały czas na biurku i często je przeglądamy. A jak już będziemy znali wszystkie wierszyki i życzenia na pamięć ;-), przewiążę je wstążką i schowam do kartonika ze skarbami Marcinka. Mam tam już pamiątki od chrztu razem ze świecą i białą szatką, opaski na rączkę ze szpitala, pukiel włosków i takie tam różne drobiazgi :-)
Karteczki u nas też cały czas na biurku i często je przeglądamy. A jak już będziemy znali wszystkie wierszyki i życzenia na pamięć ;-), przewiążę je wstążką i schowam do kartonika ze skarbami Marcinka. Mam tam już pamiątki od chrztu razem ze świecą i białą szatką, opaski na rączkę ze szpitala, pukiel włosków i takie tam różne drobiazgi :-)
Podziel się: