reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

oj leci ten czas....nieubłagalnie...Ja ostatnio tez sie nad tym zastanawiałam i rozczuliłam...........oglądajac zdjęcia z porodu..i pierwszy filmik Klaudii -kąpiel w szpitalu..i sie popłakałam. wzięło mnie na wspomnienia, bo moja koleżanka na dniach rodzi..i jakoś tak wspominałyśmy nasze porody...przed nią kolejny:)- Ma synusia i teraz pragnie córeczki, a gin powiedział, ze 60% chłopaczek..ale nie jest przekonany do konca..I choc jakos tak każdy wróży jej synka..to ona smieje sie i w to nie wierzy:)..a niech jej będzie ta Paulinka;-)

reklama
Oj i mnie bierze na wspomnienia... któregoś dnia jak kładłam Martusię spać tak patrzyłam sobie na nią i pomyślałam- wydaje się, że tak niedawno przywieźliśmy ją ze szpitala, jak ją położyłam pierwszy raz w łóżeczku to prawie cała zmieściła się na podusi, tylko nóżki wystawały- taka była maleńka- a teraz zajmuje ponad połowę łóżeczka i chyba niedługo przestanie jej być w nim wygodnie (mamy takie mniejsze- 110 cm). Duże nam się te dzieci robią, nie wiadomo kiedy :-)

Wiecie co, chyba każdą matkę nachodzą takie myśli :-) Ja też niedawno widziałam miesięcznego niemowlaczka - nie potrafiłam sobie przypomnieć/wyobrazić Marcinka, kiedy był taki malusieńki... Dziwię się sama sobie, że miałam odwagę go kąpać, przewijać, nosić na rękach bez rożka...:-D

I ja jestem z tych co o tym sobie mysla...Kiedys tak czas szybko mi nie mijal...teraz przelatuje jak woda przez palce...Sam porod i poczatki w domu mam wrazenie ze kupe lat temu to wszystko bylo...Latka leca...Nie chce byc stara:no::eek:

A kto chce być starym?:eek::-DJa to ciągle myślę że mam 21 lat i tylko po dzieciach widzę jak czas nieubłaganie leci. Mi to się do niedawna wydawało ze dopiero co Magdę urodziłam a ona już do zerówki poszła:szok:A Mati też coraz starszy...:tak:

Jesteśmy młode dopóki młodo się czujemy - takie jest moje zdanie i tej wersji będę się trzymać :-D
A dzieciaczki rosną szybko, bo jak może być inaczej. :-)Oby rosły zdrowo i wesoło.

Do góry