reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Stokrotki ja się podpisuje pod słowami dziewczyn!!! tym bardziej że ja nadal mam niesmak po co niektórych gościach i takie jakieś poczucie żalu że skupiłam się na gościach i przygotowaniach zamiast na KArolku!!!

Baśka taka rola gospodyni, dlatego ja sie cieszę, że urodzinki robilismy tydzień póżniej, a dzień urodzin spędzilismy w trójkę.No a na imprezie to niestety duzo pracy, ja nawet nie pamowałam nad tym, kiedy Otylka jadla, a ona sama była tak zmęczona tym dniem, że padła nam o 19 i spała do rana.

reklama
My też urodzinki we własnym gronie zrobiliśmy w poniedziałek, czyli np. wypad do sali zabaw, a imprezka będzie w sobotę. Cieszę się bardzo, że taka pora roku i jest możliwość zrobienia tego na działce, bo będzie - mam nadzieje - tak fajnie, piknikowo i Mikuś nie umęczy się za bardzo.

Kasia, na pewno będzie super :-)

Do zainteresowanych - imprezy mogę Wam zorganizować jak najbardziej, ale musicie przyjechać do mnie i zająć się Marcinkiem :-D:-D:-D

Dziś znów przyszly karteczki - od Mateuszków!:-)

Dziękujemy serdecznie Mateuszkowi i Ani76 oraz Mateuszkowi i Heatherkowi:-)

Dziękujemy za kolejne karteczki. Dostaliśmy już od:
Matisia i Anib190
Matisia i Ani76
Zosi i jej Rodziców
(Stokrotki - ślicznie piszesz!)
Klaudii i Rodziców
Mikusia i Rodziców
Julka i Mamy
Danielka, Kasi i Tomka
Oli i Ani
Karolka, Magdy i Pawła
(Baśka, zachwytów moc!)

:-):-):-):-)

My dziękujęmy slicznie za karteczki :

Mateuszkowi i Ani ( aniab190)
Oli i Ani ( aniasorsha)
Julkowi i Monice ( cicha)
Zosi i Marcie( Stokrotki)
Karolkowi i Magdzie ( Baśka) - kiedy ty dziewczyno znalazłas czas na to cudo????
Mikołakowi i Kasi ( KasiaDe)
Mateuszkowi i Ani ( Ania 76)

Oczywi.ście i wszystkim tatom też dziekujemy
Ale fajnie ... super będzie to pamiątka

Pewnie macie racje że jak bym miała dużo gości to bym narzekała. Znam siebie ale wiecie jak to jest jak się nie ma owych gości to człowiek zaczyna mysleć :sorry2:
Dziękuje wam za jutrzejszą obecność duchową:-);-)to dopiero gości nam się zwali :-D
a ja spać nie moge dziś , cały czas po glowe mi chodzi co ja robiłam rok temu otej porze nieświadoma jeszcze tego że nastepnego dnia nad ranem Zosieńka bedzie już znami :-) niesamowite być rodzicem, muc w tym wszystkim uczestniczyć :"""")

I my też dziekujemy za karteczki , jest nam bardzo miło .Wspaniałe uczucie wiedząc że ktoś pamietał i wysłał........ nie bede wymieniać od kogo bo ten kto wysłał ten wie od kogo Ziutka dostała:-)

Mamoot dziekuje :zawstydzona/y::-)

Stokrotki pewnie ze dzisiaj jestesmy u Ciebie na imprezce :-)
Ja nie chciałam robic zadnej dużej imprezy bo Wojtek i tak nie za bardzo by rozumial co sie dzieje, wiec swietowalismy bardzo rodzinnie ............ mały torcik, jedna swieczka i duuuuużo milosci ............. nie liczy sie dla mnie ilość gosci tylko sama celebracja tego dnia i pamiec oraz wspomnienia.

Urodziny są bardzo osobiste i nie wszyscy muszą o nich wiedzieć ja i mąz zawsze obchodzimy urodziny i nigdy nikogo nie zapraszamy tylko czekamy na tych co pamietają.............. to takie mile

Stokrotki my rowniez chetnie myslami u Was... :tak:Napewno urodzinki beda bardzo milusie...Ja niestety tez nie mialam nikogo z mojej rodziny i tez bylo mi smutno ,ale teraz tak sobie mysle ze to w koncu urodziny dziecka i to wlasnie moja niunia ma byc szczesliwa...Za pare lat jak juz bedzie kumala o co chodzi znajda sie goscie i bedzie wesolo:-) Buziaki dla Zosienki:-);-)

reklama
Dzis dotarła do Mikusia kartka od Zosieńki i Jej Rodziców - czadowy wielki smok, a Miki wpatrzony jak zahipnotyzowany w ... malutki czerwony traktor :-D:-D:-D
Dziękujemy!!!

Do góry