reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

A ja gotować nie lubię...ale lubię robić karteczki ;)
U nas był tradycyjny obiad (goście byli głównie przyjezdni) o 14 - rosół, ziemniaczki, surówki, pieczony kurczak, zrazy w sosie. A potem na słodko - tort, ciasta, kawa, hebata, szampan piccolo, soki
Czyli jakoś specjalnie nie szalałam- nic nadzwyczajnego, ale było tego tak dużo że goście i tak tego nie przejedli - przez tydzień dojadaliśmy :):):)

reklama
ja gotowac dopiero sie ucze....wszytko przede mna....
U nas urodziny chyba sie do Lodzi przeniosa na dzielke u tesciow, bo u nas za goraca i nie chemy wszytkicj ciagnac do wawy z lodzi w te upaly...ale na razie nic pewnego

Kasiude - jak bede miec chcwilke to napisze przepis na nalesniki i truskawki z serkiem
dzieki za opdowiedzi. to tez poszukam serwetek urodzinowych i balonkow...i moze jeszce jakis slomek do napojow

Asia - to sie niezle narobilas, tyle pysznosci...uwielbiam jajka faszerowane ale jescze nigdy sama nie robilam....
i do nas doszla kolejna poraja kareczke: od Stokrotki i Rusalki - dziekujemy pieknie za sliczne karteczki:))Jest ich coraz wiecej:))))

mi dzisiaj zrobiło się naprawde smutno :-(. Stroiłam duzy pokój już na roczek i jakoś łzy poleciały mi same że sami bedziemy świętować , że nikogo nie bedzie , że tylko my w troje ...........

Stokrotki, co ty!? Wszystkie ciotki będą z Wami. Kasia ma rację: jesteście dla Zosieńki całym światem. I to się liczy!:-)

Stokrotki, powiem Ci szczerze, że ja bym się cieszyła z takich kameralnych urodzin... tylko że ja mam dużą rodzinę i wszyscy koniecznie chcieli przyjechać... Na szczęście Marcinek jakoś to przetrzymał, ale teoretycznie takie duże imprezy nie są szczególnie polecane dla takich maluchów.
Zresztą jak piszą dziewczyny, to WY jesteście dla Zosi najważniejszymi gośćmi i ona z pewnością będzie bardzo szczęśliwa :tak:

To jest najważniejsze Stokrotki że Wy jesteście z Zosieńką w tym ważnym dniu i ją bardzo kochacie i na pewno Zośka będzie miała niezapomniane fantastyczne urodziny:tak:

Stokrotki ja się podpisuje pod słowami dziewczyn!!! tym bardziej że ja nadal mam niesmak po co niektórych gościach i takie jakieś poczucie żalu że skupiłam się na gościach i przygotowaniach zamiast na KArolku!!!

reklama
A ja sie już kiedyś zaliłam ale jeszcze raz powiem- My mamy urodzinki bez tatusia:szok: to chyba gorzej Stokrotki no nie ?:-(Ale wiem że u Irmy tak samo, a my to sobie odbijemy jak tatuś przyjedzie na początku sierpnia i zaraz na dwa tygodnie nad morze żeby tylko była pogoda :tak:. A Zosieńka będzie miała jeszcze mnóstwo imprez z dużą ilością gości --napewno :tak:

Do góry