reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehe my tez już po młoda była tak padnięta uroczystością i zasnęła przed 19 i spała do 6 a rodzice mogli popijać za zdrówko do 24, ale za to dzisiaj to ja padam;-)dojdę do siebie i wszystko opiszę, ale uważam, że uroczystość bardzo udana a prezenty malutka dopiero dzisiaj oglądała wczoraj dopadła tylko rowerek od chrzestnej, a tak to wolała balonyDostało róznorodności: piesek tommy, rybka fischera,kilka sukieneczek, słodycze, rowerek, i jakies tam drobne zabawki i kase na fotelik:-)Bo my ciagle w deltimie;-)czas się przesiąść;-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Czekamy z niecierpliwością na opisy kolejnych imprezek urodzinowych, piszcie szybko dziewczyny!
A my dziękujemy za karteczki:
Mateuszkowi (AniB)
Sandruni
Matisiowi
Izuni
i ich rodzicom.
Bardzo, bardzo pięknie dziękujemy!
A my dziękujemy za karteczki:
Mateuszkowi (AniB)
Sandruni
Matisiowi
Izuni
i ich rodzicom.
Bardzo, bardzo pięknie dziękujemy!
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
No to i ja w końcu znalazłam chwilę, żeby napisać o naszej imprezie.
Mimo moich wielkich obaw, wszystko było w porządku. Mieliśmy aż 20 gości, a pokoje - jak to w blokach - nie za duże, więc było trochę ciasno przy stole, ale i tak zaliczam urodzinki do udanych:-)
Najpierw podałam obiad, bo większość gości przyjechała z daleka. Potem był tort - samochód z grającą świeczką i fontannami sztucznych ogni i toast. Fajnie to wyglądało, jak dorośli wstali, żeby zaśpiewać Sto lat takiemu brzdącowi Marcinek próbował zdusić świeczkę dłonią, więc szybko zdmuchnęliśmy ją z Damianem - można powiedzieć, że było to rodzinne dmuchanie świeczki :-) Po słodkościach zrobiliśmy wróżbę - Marcinek wybrał książkę, a po chwili dołożył do niej jeszcze banknot, który następnie wręczył mamusi... kochane mam dziecko Oczywiście zrobiliśmy też odcisk w glinie - wybraliśmy stópkę, bo glina była jakaś kiepska i rączka nie chciała się odcisnąć, a na stópce spoczywa jednak większy ciężar, więc się udało ;-) No i na koniec podstrzyżyny - Niuniuś płakał okropnie, ale udało się zmajstrować przyzwoitą fryzurkę... Jubilat poszedł spać przed 20, a my z gośćmi świętowaliśmy sobie już bardziej "dorośle";-) do północy...
Zrobiliśmy też komisyjne otwieranie karteczek i prezentów - prezenty były tylko 3, reszta dała pieniążki, ale to nawet lepiej, bo mamy w planie kilka wydatków, więc jak najbardziej się przydadzą :-) Z prezentów Marcinek dostał rowerek, krzesełko - uczydełko i ubranko: jeansowe krótkie spodenki z koszulką polo. Z zabawek jest naprawdę baaaardzo zadowolony - jak nie siedzi na rowerku, to "uczy się" na krzesłku
Dostaliśmy też całą górę karteczek od brzdąców i ciotek z bb :-) Bardzo dziękujemy:
Karolkowi i Baśce ( karteczka super, kiedy Ty znalazłaś czas, żeby to zrobić???)
Zosi i Stokrotkom
Noemi i Pati (dzięki za baloniki:-)
Mikusiowi i Kasi
Fusikom
Oleńce i Ani
Kubiszonkowi i Sumce
Mateuszkowi i Anib
Matiemu i Ani76
Mamoocikom
Sandruni i Kakaw
Oleńce i Fredce
Otylce i Ell
Klaudusi i Rusałce
Matisiowi i Heatherkowi
Oleńce i Basi26
Na wątku zastrzeżonym zaraz wrzucę fotki. I przepraszam, że tak dużo napisałam, ale chciałabym, żebyście wszystkie trochę dokładniej opisały Wasze przyjęcia:-)
Mimo moich wielkich obaw, wszystko było w porządku. Mieliśmy aż 20 gości, a pokoje - jak to w blokach - nie za duże, więc było trochę ciasno przy stole, ale i tak zaliczam urodzinki do udanych:-)
Najpierw podałam obiad, bo większość gości przyjechała z daleka. Potem był tort - samochód z grającą świeczką i fontannami sztucznych ogni i toast. Fajnie to wyglądało, jak dorośli wstali, żeby zaśpiewać Sto lat takiemu brzdącowi Marcinek próbował zdusić świeczkę dłonią, więc szybko zdmuchnęliśmy ją z Damianem - można powiedzieć, że było to rodzinne dmuchanie świeczki :-) Po słodkościach zrobiliśmy wróżbę - Marcinek wybrał książkę, a po chwili dołożył do niej jeszcze banknot, który następnie wręczył mamusi... kochane mam dziecko Oczywiście zrobiliśmy też odcisk w glinie - wybraliśmy stópkę, bo glina była jakaś kiepska i rączka nie chciała się odcisnąć, a na stópce spoczywa jednak większy ciężar, więc się udało ;-) No i na koniec podstrzyżyny - Niuniuś płakał okropnie, ale udało się zmajstrować przyzwoitą fryzurkę... Jubilat poszedł spać przed 20, a my z gośćmi świętowaliśmy sobie już bardziej "dorośle";-) do północy...
Zrobiliśmy też komisyjne otwieranie karteczek i prezentów - prezenty były tylko 3, reszta dała pieniążki, ale to nawet lepiej, bo mamy w planie kilka wydatków, więc jak najbardziej się przydadzą :-) Z prezentów Marcinek dostał rowerek, krzesełko - uczydełko i ubranko: jeansowe krótkie spodenki z koszulką polo. Z zabawek jest naprawdę baaaardzo zadowolony - jak nie siedzi na rowerku, to "uczy się" na krzesłku
Dostaliśmy też całą górę karteczek od brzdąców i ciotek z bb :-) Bardzo dziękujemy:
Karolkowi i Baśce ( karteczka super, kiedy Ty znalazłaś czas, żeby to zrobić???)
Zosi i Stokrotkom
Noemi i Pati (dzięki za baloniki:-)
Mikusiowi i Kasi
Fusikom
Oleńce i Ani
Kubiszonkowi i Sumce
Mateuszkowi i Anib
Matiemu i Ani76
Mamoocikom
Sandruni i Kakaw
Oleńce i Fredce
Otylce i Ell
Klaudusi i Rusałce
Matisiowi i Heatherkowi
Oleńce i Basi26
Na wątku zastrzeżonym zaraz wrzucę fotki. I przepraszam, że tak dużo napisałam, ale chciałabym, żebyście wszystkie trochę dokładniej opisały Wasze przyjęcia:-)
Dziewczyny, u nas imprezka będzie w sobotę na działce (żeby tylko pogoda dopisała). Chce przyszykowac kilka potraw na grilla, no i będzie torcik. A dziś Mikus spotkał się z kumplem Kubusiem - o równe 3 miesiące starszym, a jak wstanie to jedziemy do Promiennego Zamku - cos takiego jak pokazywała nam na zdjęciach Sylwia. Ciekawe czy sie mu spodoba:-) Aha i Miki wpadł pod maszynkę do włosów ;-) - tata szlał ;-) Nawet był grzeczny
Zdjęcia z dnia dzisiejszego wkleję wieczorkiem.
Aha i znów sterta kartek wyciągnięta ze skrzynki! Bardzo, bardzo, bardzo dziekujemy:
Noemi i Pati (dzięki za baloniki:-))
Danielkowi i Fusikowi
Kubiszonkowi i Sumce
Mateuszkowi i Anib190
Wojciaszkowi i Mamoocikowi
Sandruni i Kakaw
Oleńce i Fredce1
Otylce i Ell
Klaudusi i Rusałce
Oleńce i Basi26
Marcinkowi i Jego Mamie - Asia super pomysł!!!
Zdjęcia z dnia dzisiejszego wkleję wieczorkiem.
Aha i znów sterta kartek wyciągnięta ze skrzynki! Bardzo, bardzo, bardzo dziekujemy:
Noemi i Pati (dzięki za baloniki:-))
Danielkowi i Fusikowi
Kubiszonkowi i Sumce
Mateuszkowi i Anib190
Wojciaszkowi i Mamoocikowi
Sandruni i Kakaw
Oleńce i Fredce1
Otylce i Ell
Klaudusi i Rusałce
Oleńce i Basi26
Marcinkowi i Jego Mamie - Asia super pomysł!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asia super ze imprezka udana-to najwazniejsze:-)
A my dziekujemy za karteczki( nadal naplywaja:-) )
Julienowi i rodzicom
oraz Olce i Fredkowej rodzinie :-)
Aha-chcialam powiedziec ze byc moze ktorys z brzdacow dostanie od nas dwie kartki bo ja sklerotyczka nie pamietalam juz do kogo wyslalam a do kogo jeszcze nie
A my dziekujemy za karteczki( nadal naplywaja:-) )
Julienowi i rodzicom
oraz Olce i Fredkowej rodzinie :-)
Aha-chcialam powiedziec ze byc moze ktorys z brzdacow dostanie od nas dwie kartki bo ja sklerotyczka nie pamietalam juz do kogo wyslalam a do kogo jeszcze nie
No i jesteśmy juz po wizycie w Promiennym Zamku :-) Miki padnięty śpi a ja mogę usiąść na BB :-)
Było super!!! Tak jak pisała kiedyś Sylwia. Polecam wszystkim dzieciaczkom i ich rodzicom. Oczywiście jak dziecko jest samodzielne, to już w ogóle bajka, bo można sobie usiąść na kawce, a dziecko szaleje ;-)
Reportaż niebawem na zastrzezonych;-)
Było super!!! Tak jak pisała kiedyś Sylwia. Polecam wszystkim dzieciaczkom i ich rodzicom. Oczywiście jak dziecko jest samodzielne, to już w ogóle bajka, bo można sobie usiąść na kawce, a dziecko szaleje ;-)
Reportaż niebawem na zastrzezonych;-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia, to pogratulować odwagi Mikusiowi - strzyżenie maszynką :-) A ten Promienny Zamek to sala zabaw? Ja też zbieram się, żeby zabrać Marcinka, ale obawiam się jego energii i prędkości w przemieszczaniu się - chyba musiałabym wszędzie wchodzić razem z nim
Podziel się: