reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
Pati to musisz zmotywować Adama, może jakieś zdjęcie w sukni ślubnej prześlij mu na maila. wiesz jak by sie zdziwił. i może zastanowił przez chwilę czego ty oczekujesz. Faceci lubią zagadki.:tak::-)

OJ oj Adam Adam popraw się ....:tak: bo ci Pati ucieknie :baffled:

A my dzisiaj ślicznie dziękujemy za następne karteczki
Mateuszkowi (Ania 76)
Mikusiowi
Danielkowi
i Klaudusi Rusałki

Bardzo to miłe dostać takie karteczki
:tak:

a u nas jutro impreza roczkowa, hehe a w domu pełny rozgardiasz, zrobilismy sobie mały wypad do Wisly, a teraz hm nie wiem w co ręcę wlożyć:szok::-D:no: ale było cudnie, mam nadzieję, że podziałam w kuchni i dania na stole jakoś zrekompensuja gościom mniej posprzątane mieszkanie.:-p
ledwo torcik zdązyliśmy dzisiaj odebrać:tak:już miał iść na sprzedaż, tylko imię na torcie nikomu nie pasowało:-D jak dobrze, że tak mało Otylek:)

A i ostatnio walnęlismy malej sesję zdjęciową, och fotograf męczył nasze kochanie ponad godzine, bo wolała mu plecy pokazywać:happy:Ale pierwsa sesja zaliczona, hehe zdjęcia są cudne, po weekendzie będę miała wszystko na płytce, to pokażemy naszą małą modelkę. Wszystkim jednak co się zastanawiają nad takimi zdjęciami, polecamy gorąco, to nie to samo jednak co zwykłe cyfrówką.

Dziewczyny wielkie dzięki za olbrzymią ilość karteczek. Czytając je łzy same napływały do oczu. Nie będę wymieniać wszystkich bo Ola mogła którąś przez przypadek gdzieś wcisnąć i będzie komuś przykro. Wszystkie karteczki są cudne..... Ola na swoje pierwsze urodzinki rochorowała się. Dostała wysokiej temperatury i bardzo zrzędziła. Miała 15 gości, mnustwo balonów jednak dostała malutko prezentów. Dzisiaj jedziemy z Adamem do Ikei by jej coś kupić fajnego. Strasznie mi się jej żal zrobiło jak dostała kolejnego misia. Żal bo stała pod drzwiami i przyjmowała prezenty z wielkim rozmachem. Wszystkie wylądowały za drzwiami. Nic jej się nie podobało:-(. Chrzestna miała kupić jej stolik z pianinkiem jednak jeszcze nie doszedł. czekamy cierpliwie.

reklama
Olusia głowa do góry- rodzice na pewno coś fajnego Ci kupią:tak: bo na gości to nie ma co liczyc , ja pamiętam ile razy moja mała była rozczarowana i ja też ale zawsze z mężem wynagradzaliśmy jej to. Matek jeszcze w sumie nie dostał prezentów urodzinowych ale np. na chrzest dostał 2 jeździki i też ja byłam rozczarowana:tak:

Do góry