reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

my dzisiaj wysłalismy kolejną turę karteczek:tak: mam nadzieję, że dotrą do wszystkich maluszków na czas, albo z niewielkim opóźnieniem, bo naprawdę to cudne uczucie znajdować dziennie coś w skrzynce.

U nas już prawie komplet, więc jeśli sie znajdą to tylko pojedyńcze sztuki i pozostaje czekać do przyszłego roku:happy:

Baska wasza karteczka to prawdziwe dzieło:tak::tak::tak:kobieto skąd wziełaś na to wszystko czas???

reklama
Pati ty się nie złość tylko tak jak Sylwia zrób dla Noemi drugą imprezkę u siebie w domku, zaproś znajomych i już. No i koniecznie nadrób zaległości na wątku ze zdjęciami, już dawno nie było tam naszej modelki.:tak:
U nas na roczku nie było tatusia, bo przyjedzie dopiero teraz w weekend, i w ramach imprezy roczkowej jedziemy z teściami i bratem męża (chrzestny Izy) na 4 dni nad morze, myślę że naszej małej jubilatce bardzo to się spodoba:-)

Irmaa imprezka bedzie jeszcze jedna w polsce jak pojedziemy na urlop:-D bedzie moja rodzina,znajomi napewno tez...

A Izuni napewno spoodoba sie nad morzem,szczegolnie babranie w piachu na plazy a i pewnie cala rodzinka bedzie zadowolona...

Co do zdjec to napewno cos w krotce bo jakos ostatnio czasu malo,zmeczona i leniwa cos jestem...Chyba za duzo atrakcji przez ostatni miesiac bylo :-D:-D:-D:-D:-D

no Pati rozleniwiłaś się okropnie, przyzwyczaiłaś nas do częstego oglądania twojej ślicznej Noemi a teraz co? do roboty moja droga, nie ociągać się tylko wklejać.
I daj znać na zastrzeżonych co tam u ciebie, mam nadzieję że powoli ci się wszystko normuje, choć takie sprawy to potrzebują czasu. No nic trzymam kciuki by wszystko było ok.

reklama
Do góry