ja źle nie zarabiam ale jak wróciłam na pół etatu to niestety brałam głodowe pensje do tego ja mam podstawę + prowizje a jak wiadomo żyje się głównie z prowizji wiec jak wróciłam to trochę czasu mi zajęło rozkrecenie wszytksiego na nowo. A rachunki trzeba płacić i jakos żyć. Ponadto bardzo dużo mnie kosztują kosmetyki dla małe (100 zł w miesiacu) - leki i oczywiście lekarze (jakieć 200-300 zł miesięcznie) a do pracy też nie moge isć w dresie - w końcu klient patrzy jak wygladasz... i tak mam teraz garderobą ograniczona do minimum....Dobrze ze jestem na diecie to chociaż na żarciu oszczedzę
reklama
w sumie to tak zwyczajnie - zazwyczaj sa to imprezki w domu w gronie najbliższych, parę dzieciaków miało w lokalu roczek, jedno miało w parku, jedno w ogrodzie. Czasem mają po dwie imprezki (jak jest dużo gości, albo druga to taka w gronie najbliższych juz wypadająca stricte w dzień urodzin).
Dzieciaki dostają garnuszki na klocuszki, szczeniaczki-uczniaczki, rowerki (to częsty prezent), ubranka... jest torcik, no i wróżby :-), niektóre dziewczyny robią te odlewy z nóżek lub rączek ( ja też mam zamiar taką pamiątkę zrobić)
Dzieciaki dostają garnuszki na klocuszki, szczeniaczki-uczniaczki, rowerki (to częsty prezent), ubranka... jest torcik, no i wróżby :-), niektóre dziewczyny robią te odlewy z nóżek lub rączek ( ja też mam zamiar taką pamiątkę zrobić)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
U nas też poszły kartki tylko że już w czwarek ubiegły . Mam nadzieje że niebawem dotrą i nigdzie nie zabłądzą :-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
U nas też dziś była 1 tura karteczek
Mam też już gipsik kupiony
i taką badziewiarską niby to świeczkę co gra happy birthday i ma jakieś tam sztuczne ognie i sie kręci
A napiszcie dziewczyny więcej o tych wróżbach wiem że to już gdzieś było ale może znacie coś innego ciekawego Napiszcie też jakie dajecie prezenty swoim żabeczkom ? Nam najbardziej smutno że 1 urodzinki będą bez tatusia no ale zobaczymy się na przełomie lipca i sierpnia i sobie to odbijemy
Mam też już gipsik kupiony
i taką badziewiarską niby to świeczkę co gra happy birthday i ma jakieś tam sztuczne ognie i sie kręci
A napiszcie dziewczyny więcej o tych wróżbach wiem że to już gdzieś było ale może znacie coś innego ciekawego Napiszcie też jakie dajecie prezenty swoim żabeczkom ? Nam najbardziej smutno że 1 urodzinki będą bez tatusia no ale zobaczymy się na przełomie lipca i sierpnia i sobie to odbijemy
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Witaj Annaso :-)
reklama
Podziel się: