reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

ell, ja to się cieszę, że sporo dzieciaczków ma Roczek przed Mikusiem ;-) Będę sie na Was wzorować! :-) Jeszcze nie myślimy, ale jak coś mi będzie przychodzić ciekawego do głowy, to oczywiście podzielę się z Wami.
Co do tortu, to na pewno będzie piekła Babcia Mikusia - moja mama przepysznie piecze :tak::-)

reklama
Stokrotki, my również bardzo dziękujemy za kartkę! Martusia oglądała karteczkę z wielkim zainteresowaniem, a jak ją wyjęłam z koperty, to tak się uśmiechała, jakby wiedziała o co chodzi :-)

I od nas karteczki mogą dojść z małym poślizgiem :zawstydzona/y: bo dopiero wczoraj wysłałam część- przepraszamy :zawstydzona/y:

Ja wysłałąm dzisiaj ale mam nadzieję że dojdą na czas :)
A ja ostatnio mam taki zamęt życiowy że będę myślała o roczku dopiero od niedzieli po pracy...ale mam nadzieję że tydzień wystarczy :)
Tort pewnie zamówimy jakiś typu autko czy misiu bo pod ręką nie mam nikogo kto by stworzył coś dobrego...
Ja na razie się napracowałam nad zaproszeniami, wyglądają tak :):

No i pochwalimy sie jeszcze pierwszymi prezentami - za duże na razie, ale cudne - w mój gust trafione idealnie, a co za tym idzie w Karolka też ;)

Baska, zaproszenie po prostu GENIALNE!!!!!!!! Szkoda ze nie jestem Ciocia Ola i nie dostane takiego jednego :-D:-D:-D
A ciuszki cuuuudne! Te z tigerkiem przede wszystkim....

Baśka zaproszenie cudne a ciuchy tez mi się bardzo podobają!!!
Alez dziewczyny się super przygotowujecie, u nas jakoś spokojnie, po pierwsze z racji jeszcze duzej ilości czasu, a po drugie będzie skromnie ... bo tylko ok max 10 osób razem z nami ... ale chetnie podpatrzę co wy powymyslacie i może troszke spapuguje :-) mam nadzieję że pozwolocie

Został mi tydzień dziweczyny i troszke,chyba muszę zacząc intensywnie myslaec,najgorsze ze jest tak strasznie goraco,chyba wszyscy sie poduszą na tych urodzinkach.Narazie kupilismy z mężem kubeczki plastikowe dla wszystkich dzieci i talerzyki z Kubuchem Puchatkiem,bo ostatnio za dużo szklanek straciłam przez trochę starszych przyjaciół Antosia. Także polecam wszystkim kupno plasticzków:)

reklama
Baśka super zaproszenie! Może nam pozyczysz swoje dzieło;-)

Do góry