reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

A ja bardzo chce przeprosic jesli karteczka nie dojdzie na czas:-( wyslalam dopiero wczoraj:zawstydzona/y: Mysle ze dzieciaki nie obraza sie na ciotke i wybacza ta gafe:-D

reklama
Stokrotki dziś karteczka doszła!!!! Dziękujemy :):):) Karolek z wielkim zaciekawieniem ją oglądał, w pieska stukał, "czytał " :)
Czyli szła tydzień - to dobrze bo ja jeszcze nie wysłałąm i mam nadzieje że do Klaudusi do Anglii na 7ego dojdzie, mam już nawet znaczki ale nie mam czasu do końca wypisać i włożyć do koperty i wysłać....ale mam nadzieje że zdąże :)

Poza tym Karolek miał dziś pierwszego roczkowego gościa bo koleżanka z Anglii na parę dni przyjechała, i cudne prezenty - może zronie zdjęcia to wkleję. Ciuszki dostał - takie większe - na 92 i 98 (teraz nosi 86) ale cudne i to dobrze że większe bo na teraz mamy już wielkie zapasy :) i do tego tygryskowy płyn do kąpieli i myjkę...rozpieszcza nam ta ciotka z Anglii synka - ale w końcu raz do roku więc niech rozpieszcza :)

Ja dopiero dziś dostałam kartki i odrazu wysłałam do wszystkich:-) Więc część dzieciaczków może dostać spóźnione życzonka za co bardzo przepraszamy a część dostanie przedwczesne życzenia:tak:

Cieszę się bardzo Basiu że karteczka doszła . troszke miałam stresa że może nie dojść ale jak widać żetelna jest poczta irlandzka:tak::-)

Pytałam na poczcie ile idzie karteczka do Niemiec i pani powiedziała, że 3 dni robocze. Irlandia zakładamy 7 a Anglia, USA?

My tez przepraszamy, bo nasze dojda z opoznieniem. Przez to cale zawirowanie dopiero teraz mamy troche czasu na przyjemnosci. No ale ze w weekend poczta nie pracuje a w poniedzialek swieto to pewnie bedzie spory poslizg. Strasznie nam wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:: i naprawde prosimy o wybaczenie.

Kasia De USA to moze i miesiac isc a moze 5 dni (bo tak nam sie zdarzalo):tak::tak: Nigdy nie wiadomo;-)

Cicha, no ładne kwiatki ;-) Mam nadzieję, że nasza nie będzie szła tak długo! Najważniejsze, żeby dotarła:tak:

Otylka Zosieńce i jej rodzicom ślicznie dziękuje! Ale miała wczoraj radoche, oj długo przyglądała się karteczce. U nas dzisiaj wysyłka I tury kartek, mam nadzięję, że dotrą na czas:) Niech poczta przez weekend ostro pracuje.

Dziewczyny jak przygotowania? ja w niedziele zamierzam ułożyć plan roczku, menu itd? Jakie prezenty macie na oku lub kupiłyście, piszcie wszystko, bo chyba czas zacząć powoli organizować.:-) My organizujemy 10 czerwca, bo 3 jestesmy na poprawinach na weselu. Poza tym tak akurat u nas w kościele przypada.

reklama
szukam przepisów na torcik i w ogóle pomysłów na menu i natknęłam się na takie coś:

http://zlosnik.pl/showthreaded.php?Cat=&Number=528344&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1

Do góry