reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Irmoo u nas też nie bedzie wielkiej impezki ;-) .Rodzina wszelaka daleko , daleko więc postanowiliśmy ze te pierwsze urodzinki spędzimy tylko w trójke z pysznym tortem piknikując nad oceanem:-)

reklama
u nas tez nie będzie wilekiej impry, tylko babcie i mój brat no może jeszcze chrzestni, ale z nimi to nie wiadomo jak pracują

Ale u nas też wielkiej nie będzie - podobnie jak na chrzcinach, wychodzi mi około 10 osób z rodziny - tylko najbliżsi. No a na drugi dzień chciałabym zaprosić 2 lub 3 małżeństwa znajomych z maluchami - wszystkich naraz nie dałabym rady, no ale to jeszcze zobaczę - nie wiem czy oni nas zaproszą a mają urodzinki trochę przed Karolkiem (znajomi ze szkoły rodzenia) więc się okaże ;)

U nas też nie będzie dużej bibki - jak tylko będzie pogoda, to na pewno spotkamy sie na działce:tak:

Sumka, ale masz fajowy avatarek:tak:

A ja tutaj napiszę bo może na wątek adresowy w zastrzeżonych nie każdy zagląda - dziewczyny dopiszcie się jeśli chcecie karteczki!!! Głuszka nie ma i Ani76 i jeszcze kilku osób ale ostatnio ich w ogóle nie widzę...ale jak się zjawią to tez zapraszamy!!! tylko szybko bo widać że na kartkie w takich ilościach trzeba w sklepach specjalne zamóienia składać ;)

Orientowałam sie co do karteczek i faktycznie z ta ilością to na jeden wzór nie ma szans;-) :laugh2:

A u nas beda dwie imprezy hihihi. 15.06 prawdziwy roczek bo dokladne urodziny i bedziemy my, babcia, dwie prababcie, i chrzestni. bedzie torcik i swieczunia. a 24 czy 25 (nie pamietam ktory to niedziela) roczek w kosciele i uroczysty obiad w restauracji dla calej rodziny. W naszym ulubionym kosciele i roczki i chrzty odbywaja sie tylko w jedna niedziele miesiaca stad tak pozno po faktycznych urodzinach bedzie obchodzony roczek koscielny i impreza dla szerszej grupy gosci. Mi smutno byloby gdyby moj skarb w swoje urodziny nie mial torta i tej naj,naj,najblizszej rodziny. i prezentow od nas :-) W kosciele uroczystosc tez wazna ale impreza pozniej to juz malo wazne, i tort tez juz malo wazny :tak: ;-) :tak:

ja was przepraszam ale musze wysałc 25 kartek na majówkach i niestety juz mi finasowo nie starczy na czerwcówki. Dlatego nie podaje adresu bo sama tez wam nie będę wysyłać chociażbym bardzo chciala ale niestety nie wydolę z kaską:-(

reklama
Głuszku , kochana ciotko ale nikt nie wymaga zebyś wysyłała :-) każdy z nas rozumie że cieżko jest z kasą i wysłaniu kilkunastu kartek to nie tak hopsiu :-) ale z koleji to nie znaczy że nie możesz Marysi do listy dzieciaczków (z adresami) dorzucić :-)

Do góry