reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Widzę, że ten weekend obfitował w imprezy urodzinkowe:-) Cieszymy się, że wszystkie udane :-)
Pati, do nas też doszła Wasza karteczka, pisałam już wcześniej :tak:
Zosieńce i my wysłaliśmy karteczkę, mam nadzieję, że dojdzie.....

reklama
Dziewczyny ja wiem jak jest z pocztą . Jak byłam w Polsce jeszcze to wysłałam mojemu Wisiowi paczkę która szła 3 miesiące (!) :szok:. Ja mam nadzieje że karteczki dotarły od nas do wszystkich dzieciaczków bo wysyłaliśmy do wszystkich z listy . Czy dojdą czy nie dziekujemy serdecznie za pamięć i kartki ( nawet te które jeszcze gdzieś w świecie są :-))

Kasiu De no to wam się ksiądź szykuje :-) hmmm a ja już miałam nadzieje i plany że z Mikiego zrobie męża dla mojej Ziutki ;-):-):-D
Miło mi że czasami zagladacie na naszego bloga :tak::happy:

Matisiowi i heatherkowi- śliczny wierszyk. aż mi sie łezka zakręciła jak przeczytałam. Takie 100% podsumowanie 1 roczku

Sumka, BARDZO sie cieszymy, ze sie wierszyk podobal. Matisiek wlasnorecznie go ukladal z mysla o swoich Przyjaciolkach i Przyjaciolach z BB :-D Nawet stworzyl wersje dla dziewczynek i dla chlopczykow, rozniaca sie dwoma linijkami hihi - taki zdolniacha :-D:-D:-D

A poniewaz konczy sie nasze urodzinowe swietowanie, pora na podsumowanie karteczkowe. Przede wszystkim BARDZO, BARDZO dziekujemy Wszystkim Maluchom, Cioteczkom i Wujkom za pamiec, za zyczenie, za zadanie sobie trudu pojscia do sklepu, kupienia karteczki, wypisania jej, polizania koperty i znaczka i na koniec wyslania do nas zyczonek... Jestesmy bardzo, bardzo szczesliwi majac tylu Prawdziwych Przyjaciol na calym swiecie. Kochane Kobietki, w imieniu Mateuszka, swoim i mojego Najmilszego - DZIEKUJE WAM BARDZO!

Julienowi i Cichej - za strrrrrrrasznie fajna karteczke ze zwierzatkami - siedze i w kolko powtarzam wierszyki o zyrafie, krokodylu i sloniu....
Klaudysce i Rusalce - za cudne zyczenia Ha-bee birthday!
Marcinkowi i Asi - za przesliczna, fantastyczna karteczke z Matiskiem...
Kubiszonowi i Sumce - za pierwsza sposrod wszystkich przesylke, ktora do nas dotarla...
Olence i Ani - za piekne zyczenia prosto z serduszka...
Zosience i Stokrotce - za zyczenia "zawsze wypoczetych i gotowych do zabawy Rodzicow"...
Mateuszkowi i Anib190 - za kartke z mysza, nie wiem, skad wiedzieliscie, ze Matisiek dla rodzicow to MYSZA...
Matiemu i Ani76 - za zyczenia "szalonego zeglowania z rodzicami" - mamy nadzieje, ze i Ciocia z Wujkiem sie przylacza....
Otylce i Ell - za karteczke, ktora przyszla w sama pore na urodzinki...
Danielkowi i Fusikowi - za Kubusia Puchatka, trafiliscie w sedno, powiem Wam w sekrecie, ze sie kocham w Kubusiu...
Karolkowi i Basce - za caloksztalt, brak mi slow, zeby napisac, jak cudne stworzyliscie arcydzielo...
Wojciaszkowi i Mamootowi - za cudowne zyczenia, szczegolnie za te, zeby "na Mazurach czul sie tak dobrze, jak rodzice", mam nadzieje, ze sie spelnia...
Sandruni i Kakaw - za sliczna, oryginalna karteczke...
Mikiemu i Kasi - za pieska na karteczce, Matisiek pokazuje paluszkiem i kaze mamusi robic hau-hau... i za te gebusie, ktora mu sie po tym hau-hau smieje od ucha do ucha...
Olence o Fredce - za szalona karteczke z balujacym pieskiem, kolor trafiony, czerwony zawsze wybija sie z tlumu, Tisiek juz ja wyczytal....
Noemi i Pati - za nakaz wyrzucenia smoczka... z realizacja wstrzymamy sie, az do nas przyjedziecie i pokazecie, jak to sie robi...

I oczywiscie wszystkim Tatusiom rowniez dziekujemy!!!!!

A ja bardzo bardzo chciałąm podziękować Hetherkowi za trud jaki włożyła w ułożenie tak osobistych, szczegółowych i pieknych podziękowań za karteczki!!!!!!!

Ale fajowe te Wasze imprezki:tak:Ja to będę chyba ostatnia co zrobi imprezę i opisze i wklei fotki:-DNo i oczywiście która za karteczki podziękuje:-DBo z tego co wiem to poczta zarzuciła nas w Polsce karteczkami:tak:Aż się moi teściowie pytają skąd to taka korespondencja i jak słyszą ze to do Matiego to :szok:bo jak to do niego a skąd? A my mówimy że Mati ma tyle cioteczek i przyjaciół:tak::-)

reklama
Do góry