Matisiowi i heatherkowi- śliczny wierszyk. aż mi sie łezka zakręciła jak przeczytałam. Takie 100% podsumowanie 1 roczku
Sumka, BARDZO sie cieszymy, ze sie wierszyk podobal. Matisiek wlasnorecznie go ukladal z mysla o swoich Przyjaciolkach i Przyjaciolach z BB
Nawet stworzyl wersje dla dziewczynek i dla chlopczykow, rozniaca sie dwoma linijkami hihi - taki zdolniacha
A poniewaz konczy sie nasze urodzinowe swietowanie, pora na podsumowanie karteczkowe. Przede wszystkim BARDZO, BARDZO dziekujemy Wszystkim Maluchom, Cioteczkom i Wujkom za pamiec, za zyczenie, za zadanie sobie trudu pojscia do sklepu, kupienia karteczki, wypisania jej, polizania koperty i znaczka i na koniec wyslania do nas zyczonek... Jestesmy bardzo, bardzo szczesliwi majac tylu Prawdziwych Przyjaciol na calym swiecie. Kochane Kobietki, w imieniu Mateuszka, swoim i mojego Najmilszego - DZIEKUJE WAM BARDZO!
Julienowi i Cichej - za strrrrrrrasznie fajna karteczke ze zwierzatkami - siedze i w kolko powtarzam wierszyki o zyrafie, krokodylu i sloniu....
Klaudysce i Rusalce - za cudne zyczenia Ha-bee birthday!
Marcinkowi i Asi - za przesliczna, fantastyczna karteczke z Matiskiem...
Kubiszonowi i Sumce - za pierwsza sposrod wszystkich przesylke, ktora do nas dotarla...
Olence i Ani - za piekne zyczenia prosto z serduszka...
Zosience i Stokrotce - za zyczenia "zawsze wypoczetych i gotowych do zabawy Rodzicow"...
Mateuszkowi i Anib190 - za kartke z mysza, nie wiem, skad wiedzieliscie, ze Matisiek dla rodzicow to MYSZA...
Matiemu i Ani76 - za zyczenia "szalonego zeglowania z rodzicami" - mamy nadzieje, ze i Ciocia z Wujkiem sie przylacza....
Otylce i Ell - za karteczke, ktora przyszla w sama pore na urodzinki...
Danielkowi i Fusikowi - za Kubusia Puchatka, trafiliscie w sedno, powiem Wam w sekrecie, ze sie kocham w Kubusiu...
Karolkowi i Basce - za caloksztalt, brak mi slow, zeby napisac, jak cudne stworzyliscie arcydzielo...
Wojciaszkowi i Mamootowi - za cudowne zyczenia, szczegolnie za te, zeby "na Mazurach czul sie tak dobrze, jak rodzice", mam nadzieje, ze sie spelnia...
Sandruni i Kakaw - za sliczna, oryginalna karteczke...
Mikiemu i Kasi - za pieska na karteczce, Matisiek pokazuje paluszkiem i kaze mamusi robic hau-hau... i za te gebusie, ktora mu sie po tym hau-hau smieje od ucha do ucha...
Olence o Fredce - za szalona karteczke z balujacym pieskiem, kolor trafiony, czerwony zawsze wybija sie z tlumu, Tisiek juz ja wyczytal....
Noemi i Pati - za nakaz wyrzucenia smoczka... z realizacja wstrzymamy sie, az do nas przyjedziecie i pokazecie, jak to sie robi...
I oczywiscie wszystkim Tatusiom rowniez dziekujemy!!!!!