reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Ja mam kalendarz ze zdjęciami Anne Geddes i codziennie robię wpisy. Zła jestem na siebie, bo zaczełam dopiero od tego roku, czyli nie mam pierwszego półrocza z życia Mikusia:-(

Dziewczyny, a ja dzis siedzę jak na szpilkach, bo przecież ma być urodzinowa imprezka na działce, a tu za nami 2 burze i 1 gradobicie!:szok:Teraz jest juz spoko, za to ... Miki śpi:confused2:Mam nadzieję, że pogoda już nie nie popsuje i wyruszymy na działeczkę. Niestety będzie troche mokro:-(No ale mam nadzieje, że atmosfera będzie gorąca:-)

reklama
Kasiu napewno bedzie goraca atmosfera :-) Miłej zabawy wam zyczymy i duzo zdjęć ma być:-)

Co do pamiętnika to ja pisze bloga . Jak byłam w ciąży zaczełam pisać pamiętnik taki kartkowy a że "ucieklismy" daleko, daleko od rodziny to postanowiłam założyć blog co i oni mogli by poczytać o wyczynach Zośki :-). Osobiscie uważam że to fajna sprawa , ja często wracam do czytania starych notek ........

Stokrotki zmartwilas nas ze karteczka od nas nie dotarla a ja wyslalismy juz tak dawno..buuuuu

Fajnie ze tak opisujecie dzien po dniu....

Ja mam swoje listy z kolonii i odpowiedzi od rodzicow, i jak czasem z bratem usiadziemy i czytamy to tak fajnie i jaja tez niezle...
Kasiu - pisz jak sie imprezka udala...

Ania - a może dojdzie jeszcze - przecież ta nasza poczta jest naprawdę "nieobliczalna" (i to eufemizm w tym przypadku :)) !!!

...wyszlo inaczej, niz mialo wyjsc, ale zawsze wyszlo.... jak mawial kubus puchatek....... jestem tak padnieta, ze nie mam sily walczyc juz z fotosikiem - jak chcecie, to moge wam zrobic forwarda maila z urodzinowymi zdjeciami na privy...... :-D

kasia, jak imprezka? u nas nawet kropla deszczu nie spadla, a zbieralo sie calutki dzien.....

stokrotki, tez czasami sobie podczytuje wasze pisania :-D

pati, matis tez ciagle czeka na karteczke od noemki :tak: (czyzbym sie dopraszala o liscik? hihi)

(przepraszam, ze malymi literkami, ale stukam jedna reka........)

My też wysłaliśmy karteczke do Zosi jeszcze na początku czerwca i widzę że od nas też nie doszła. BUUUUU Ale nic to jak nie dojdzie to bedziemy wysyłać do skutku. :-D
A u nas wszystkie karteczki powieszone i czekaja na jutrzejszu urodzinki. Ciekawe jaka Kubiszon zrobi minę jak je zobaczy. Niektóre to już tak wyoglądane że .......lepiej nie mówić.
Czuję sie tak jakby wszystkie maluchy czerwcowe były na imprezce ;-)

Patrycja my wczoraj dostaliśmy od was karteczkę i bardzo dziękujemy.
Dziękujemy też wszystkim których karteczki dotarły:
Karolkowi -Baśka jesteś po prostu genialna. Rzucaj te robotę i zajmuj się masową produkcją takich cudeniek. Marnujesz się kobieto. a Bartkowi tak się podoba wierszyk o Kubie że uczył się go na pamięć na jutro dla Kuby
Matisiowi i heatherkowi- śliczny wierszyk. aż mi sie łezka zakręciła jak przeczytałam. Takie 100% podsumowanie 1 roczku
Marcinkowi i Asi wszyscy sie dziwili co kuba robi na pocztówce
Mateuszkowi i Ani 76
Oli i AniS
Danielkowi i Fusikowi
Mateuszkowi i Aniab- Kuba uwielbia waszą kartkę. Męczy ją na maksa
Zosi i Stokrotki
Mikołajkowi i KasiDe
Wojciaszkowi i Mamootom
Sandruni i Kakaw
Julianowi i Cichej

i wszystkim których karteczki jeszcze nie dotarły a napewno sie starali :happy:

Do nas dotarła karteczka od Noemi, Cioci Patrychy i Wujka Adama:tak:Już dziękowałam:cool2:

No dziewczyny, ale na sie udało. Tak jak pisałam do czasu imprezki przeszły 2 burze, jedna z gradobiciem a potem pogoda zdecydowanie sie poprawiła. Jeszcze na działeczce myslałam, że się rozpada, bo chmury się zbierały, ale na szczęście było już sucho.
Umprezka udała się! Wszyscy byli zadowoleni:tak:Do domu wróciliśmy .. przed 22! Nie wiem jakim cudem Miki tyle wytrzymał:szok:I to bez marudzenia! Nawet zrobiliśmy kąpciu lapciu i po jedzonku do spania. Za to dziś wstał ... o 7! Litości nie ma to nasze dziecko :-) najbardziej padnięta po powrocie była Luka, no bo przecież trzeba się napracować jak zwija się niepostrzeżenie 2 porcje mięsa i jedną nóżkę ;-) Dzieci nie kapały sie w baseniku, bo było za chłodno, za to Luka, a owszem:laugh2:
Aha, była wróżba i Miki wybrał ... różaniec:szok::-D
Na zastrzezonym wkleję linka do zdjęć, bo mamy baaardzo dużo. Kto będzie chiał, to sobie poogląda (ale takie sobie są).

Jakbyście chciały, to na kulinarny wrzucę przepisy na grilla na 2 rozaje szaszłyczków i pieczarki. Sama popełniłam i wszystkim smakowało ;-)

reklama
Ale fajnie dziewczyny że Wam się imprezki udały!!! Coraz mniej świętujacych już nam zostaje...coraz więcej "pełnoletnich " ;)
Pati - do nas od Ciebie doszła jako jedna z pierwszych - ale to już chyba pisałam :)
Sumka - pewnie masz rację - pewnei bym lepiej na tym rękodziele wychodziła niż na oświacie!!!

Do góry