reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

A do nas dzis dotarła karteczka od Martusi i Jej Rodziców. Uwaga - szła ... 1 dzień - pisze dla porównania do tego co pisała Basia o kartce od Ani i Matiego:-D

Martusiu, baaaardzo dziękuję w imieniu mojego rozrabiaki!

Wszystkie karteczki (+dodatkowe 3) wiszą juz na honorowym miejscu na tablicy korkowej nad jego łóżeczkiem. Mam nadzieję, że ich nie ściągnie ;-)

reklama
Zaraz będe płakać. Wysłałam troszke karteczek ale chyba ich nikt nie dostał. Może jednak ktoś coś dostał? :no: Bardzo przepraszamy ale mamy lekkie opóźnienie z 2 turą. Przez chorobę Oli i moją nie udało nam się jej zrobić. Cioteczki napiszcie coś, bo spalimy się ze wstydu. A tak się starałyśmy:sorry:

Fredka, do nas też - już dziękowaliśmy:-) A dowód masz w zastrzeżonych - wszystkie karteczki wiszą na honorowym miejscu nad Mikusia łóżeczkiem:tak:

Fredka, do nas też dotarła- i też dziękowałyśmy :-)

My też mamy małe opóźnienie :zawstydzona/y: ale na poczcie takie kolejki, że zwątpić można, jak widzę na świstku, że czeka 50 osób :szok: to wychodzę prędzej niż weszłam, pójdę jutro, w soboty zwykle nie ma aż tyle ludzi- dobrze, że mamy blisko pocztę otwartą cały tydzień.

My Fredzia juz tez dostalismy i jeszcze raz dziekujemy...:tak::-):-):-):-)

Od nas tez dotra troche pozniej ostatnie 5 karteczek poniewaz :zawstydzona/y:zapomialam wyslac i tak nosze w torebce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fredka my też!!!

mama Marcinka - ja nie wiem czy już pytałam czy tylko miałam spytać...macie rodzinę w Malborku? bo znam osoby o tym samym nazwisku :) pewnie zbieg okoliczności :)???

Fredko, my też jeszcze raz dziękujemy za karteczkę - doszła przed czasem :tak:
Baśka - niestety nie mam rodziny w Malborku... A szkoda, bo 2 lata temu wybraliśmy się w końcu odwiedzić Krzyżaków ;-) i nie znaleźliśmy noclegu - musieliśmy jechać na miejsce docelowe wyprawy, czyli aż do Krynicy, do której dotarliśmy późnym wieczorem...:-D

Kolezanko Fredko :-D 17 czerwca dziekowalismy razem z Matisiem rowniez za Wasza karteczke:

Olence i Fredce - za szalona karteczke z balujacym pieskiem, kolor trafiony, czerwony zawsze wybija sie z tlumu, Tisiek juz ja wyczytal....

...wiec nie musisz palic sie ze wstydu, bo wszystko jest tak, jak powinno byc :-D:-D:-D

A dodatkowo jeszcze chcielismy do naszej listy dopisac Martusie i KasieK - sliiiczne dwa misie, w tym jeden w pieluszcze z agrafka sa juz niestety (stety???) wyczytane doszczetnie przez adresata :-D:-D:-D Buziaki!

reklama
Do góry