reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

A do nas dzis dotarła karteczka od Martusi i Jej Rodziców. Uwaga - szła ... 1 dzień - pisze dla porównania do tego co pisała Basia o kartce od Ani i Matiego:-D

Martusiu, baaaardzo dziękuję w imieniu mojego rozrabiaki!

Wszystkie karteczki (+dodatkowe 3) wiszą juz na honorowym miejscu na tablicy korkowej nad jego łóżeczkiem. Mam nadzieję, że ich nie ściągnie ;-)

reklama
Zaraz będe płakać. Wysłałam troszke karteczek ale chyba ich nikt nie dostał. Może jednak ktoś coś dostał? :no: Bardzo przepraszamy ale mamy lekkie opóźnienie z 2 turą. Przez chorobę Oli i moją nie udało nam się jej zrobić. Cioteczki napiszcie coś, bo spalimy się ze wstydu. A tak się starałyśmy:sorry:

Fredka, do nas też - już dziękowaliśmy:-) A dowód masz w zastrzeżonych - wszystkie karteczki wiszą na honorowym miejscu nad Mikusia łóżeczkiem:tak:

Fredka, do nas też dotarła- i też dziękowałyśmy :-)

My też mamy małe opóźnienie :zawstydzona/y: ale na poczcie takie kolejki, że zwątpić można, jak widzę na świstku, że czeka 50 osób :szok: to wychodzę prędzej niż weszłam, pójdę jutro, w soboty zwykle nie ma aż tyle ludzi- dobrze, że mamy blisko pocztę otwartą cały tydzień.

My Fredzia juz tez dostalismy i jeszcze raz dziekujemy...:tak::-):-):-):-)

Od nas tez dotra troche pozniej ostatnie 5 karteczek poniewaz :zawstydzona/y:zapomialam wyslac i tak nosze w torebce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fredka my też!!!

mama Marcinka - ja nie wiem czy już pytałam czy tylko miałam spytać...macie rodzinę w Malborku? bo znam osoby o tym samym nazwisku :) pewnie zbieg okoliczności :)???

Fredko, my też jeszcze raz dziękujemy za karteczkę - doszła przed czasem :tak:
Baśka - niestety nie mam rodziny w Malborku... A szkoda, bo 2 lata temu wybraliśmy się w końcu odwiedzić Krzyżaków ;-) i nie znaleźliśmy noclegu - musieliśmy jechać na miejsce docelowe wyprawy, czyli aż do Krynicy, do której dotarliśmy późnym wieczorem...:-D

Kolezanko Fredko :-D 17 czerwca dziekowalismy razem z Matisiem rowniez za Wasza karteczke:

Olence i Fredce - za szalona karteczke z balujacym pieskiem, kolor trafiony, czerwony zawsze wybija sie z tlumu, Tisiek juz ja wyczytal....

...wiec nie musisz palic sie ze wstydu, bo wszystko jest tak, jak powinno byc :-D:-D:-D

A dodatkowo jeszcze chcielismy do naszej listy dopisac Martusie i KasieK - sliiiczne dwa misie, w tym jeden w pieluszcze z agrafka sa juz niestety (stety???) wyczytane doszczetnie przez adresata :-D:-D:-D Buziaki!

reklama
Do góry