reklama
ja tez chcialm tak w trojke swietowac ale niesttey malz ma wtedy akurat delegacje
i w koncu bedzimy swietowac w Lodzi, mama nadzieje ze z moimi rodzicami a w sobote na dzialce u tesciow imprezka dla najblizszej rodziny..
stwierdzilismy ze nie bedziemy wszytkich w te upaly ciagnac z Lodzi, zeby sie kisci u nas w mieszkaniu a moja mam jescze sie zle czuje i bala sie ze nie da rady przyjechac..
i tak to...nasmucilam...:--(na takim wesolym watku....:-):-)
i w koncu bedzimy swietowac w Lodzi, mama nadzieje ze z moimi rodzicami a w sobote na dzialce u tesciow imprezka dla najblizszej rodziny..
stwierdzilismy ze nie bedziemy wszytkich w te upaly ciagnac z Lodzi, zeby sie kisci u nas w mieszkaniu a moja mam jescze sie zle czuje i bala sie ze nie da rady przyjechac..
i tak to...nasmucilam...:--(na takim wesolym watku....:-):-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Kasiu De ciesze się że karteczka dotarła i że traktor się spodobał ;-) , my też dostaliśmy od was karteczke za co bardzo, bardzo dziękujemy :-)
Pomimo mojej niechęci :-)jednak napisze od kogo dostaliśmy :-)bo wiele cioc mnie pyta czy karteczki do nas dotarły :-)
Mikołaj z Rodzicami
Daniel z Rodzicami - Kasia i Tomek
Mateuszek z Rodzicami (Matisiek)
Julien z mamą Moniką
mała Ola z ciocią Anią
Sandrunia z ciocią Kasią
Karolek z Rodzicami - Magda i Paweł
Wojciaszek z Rodzicami - Monika i Marcin
Mateuszek z mamą (aniab190)
WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!! jEST NAM OGROMNIE MIŁO :-)
Pomimo mojej niechęci :-)jednak napisze od kogo dostaliśmy :-)bo wiele cioc mnie pyta czy karteczki do nas dotarły :-)
Mikołaj z Rodzicami
Daniel z Rodzicami - Kasia i Tomek
Mateuszek z Rodzicami (Matisiek)
Julien z mamą Moniką
mała Ola z ciocią Anią
Sandrunia z ciocią Kasią
Karolek z Rodzicami - Magda i Paweł
Wojciaszek z Rodzicami - Monika i Marcin
Mateuszek z mamą (aniab190)
WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!! jEST NAM OGROMNIE MIŁO :-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
No i u nas już po roczku :-). Ciesze się że nikogo nie było że moglismy cieszyć się tym dniem tylko w trójkę :-) nie potrzebne były moje wczorajsze smutki .
Zjedliśmy sobie uroczysty onbiadzik , potem była kawka , torcik , winko ...... naprawde milusko było i tak klimatowo rodzinnie :""") Oczywiście cały wczesny wieczór spedziliśmy przy kompie gadając i pokazując Zosie rodzinie, znajomym przez Skype :-) komputer ledwo zipie hihihi
No i Zosieńka chwyciła za klucz do naprawiania :-) . Może najpierw słowo wstępu postanowilismy z mężem dołożyć dwa przedmioty ; coś zwiazanego z autami , motorami czyli klucz ( pasje taty szczególnie auta) i pedzel - który miał symbolizować dusze artysty ( pasje mamy ) . Niesty ale na pedzel nawet nie chciała spojrzeć nie mówiąc już o reszcie przedmiotów . Chwyciła klucz bez namysłu a w drugą ręke kieliszek :-)Podsumowalismy z mężem że z Zosi bedzie mechanik samochodowy z problemem alkoholowym :-):-)
no a ja cały czas nie moge uwierzyć że to już rok minął , że to już rok jak Zosieńka jest z nami jak mozemy cieszyć się nią każdego dnia :"""""")
Zjedliśmy sobie uroczysty onbiadzik , potem była kawka , torcik , winko ...... naprawde milusko było i tak klimatowo rodzinnie :""") Oczywiście cały wczesny wieczór spedziliśmy przy kompie gadając i pokazując Zosie rodzinie, znajomym przez Skype :-) komputer ledwo zipie hihihi
No i Zosieńka chwyciła za klucz do naprawiania :-) . Może najpierw słowo wstępu postanowilismy z mężem dołożyć dwa przedmioty ; coś zwiazanego z autami , motorami czyli klucz ( pasje taty szczególnie auta) i pedzel - który miał symbolizować dusze artysty ( pasje mamy ) . Niesty ale na pedzel nawet nie chciała spojrzeć nie mówiąc już o reszcie przedmiotów . Chwyciła klucz bez namysłu a w drugą ręke kieliszek :-)Podsumowalismy z mężem że z Zosi bedzie mechanik samochodowy z problemem alkoholowym :-):-)
no a ja cały czas nie moge uwierzyć że to już rok minął , że to już rok jak Zosieńka jest z nami jak mozemy cieszyć się nią każdego dnia :"""""")
Fusik - chyba nie jest tak źle!!! Chociaż ja tez mam czasem takie myśli i żal że to tak szybko leci!!! ale też przez babyboom i takie np opisy , zdjęcia, podsumowania, rozmowy - myslę, że więcej zwracam uwagę na zmainy jakie zachodzą w Karolku i choć słownie je uwieczniam (powiem Wam że sobie tak zbierałam niektóre wpisy z bb i mam do wydrukowania taki jakby "pamiętnik" z pierwszego roku. Żeby pisać tak wszystko osobno to by mi pewnie sił nie starczyło a przeciez tu wszystko tak dokładnie opisujemy
reklama
Rany, w ogole ostatnio nie mam czasu na pisanie, co u nas ale czytam, czytam - z zapartym tchem! No i wlasnie chce napisac, ze dzisiaj rodzinne swietowanie Matiska - zwalamy sie na glowe mojej kochanej Mamie, beda drudzy dziadkowie, moja Siostra z rodzinka i jedyna Prababcia Mateusza... Mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie tak, jak MI sie wymarzylo hihi.... I ze uda mi sie potem wszystko opowiedziec
A w czwartek (14) bylismy sobie tez tylko we trojke i bylo CUDOWNIE Fotki moze kiedys uda mi sie wkleic........
Baska, a ja tak wlasnie opisuje prawie dzien po dniu w oddzielnych zeszycikach... Odkad jestem w ciazy piszemy razem z moim Najmilszym takie... listy do Mateusza. Nie powiem, zebym czasem nie korzystala z tego, co nastukam na BB Drukuje i wklejam
A w czwartek (14) bylismy sobie tez tylko we trojke i bylo CUDOWNIE Fotki moze kiedys uda mi sie wkleic........
Baska, a ja tak wlasnie opisuje prawie dzien po dniu w oddzielnych zeszycikach... Odkad jestem w ciazy piszemy razem z moim Najmilszym takie... listy do Mateusza. Nie powiem, zebym czasem nie korzystala z tego, co nastukam na BB Drukuje i wklejam
Podziel się: