reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
ja tez chcialm tak w trojke swietowac ale niesttey malz ma wtedy akurat delegacje
i w koncu bedzimy swietowac w Lodzi, mama nadzieje ze z moimi rodzicami a w sobote na dzialce u tesciow imprezka dla najblizszej rodziny..
stwierdzilismy ze nie bedziemy wszytkich w te upaly ciagnac z Lodzi, zeby sie kisci u nas w mieszkaniu a moja mam jescze sie zle czuje i bala sie ze nie da rady przyjechac..
i tak to...nasmucilam...:-:)-(na takim wesolym watku....:-):-)

Kasiu De ciesze się że karteczka dotarła i że traktor się spodobał ;-) , my też dostaliśmy od was karteczke za co bardzo, bardzo dziękujemy :-)
Pomimo mojej niechęci :-)jednak napisze od kogo dostaliśmy :-)bo wiele cioc mnie pyta czy karteczki do nas dotarły :-)

Mikołaj z Rodzicami :happy:
Daniel z Rodzicami - Kasia i Tomek :happy:
Mateuszek z Rodzicami (Matisiek):happy:
Julien z mamą Moniką :happy:
mała Ola z ciocią Anią :happy:
Sandrunia z ciocią Kasią :happy:
Karolek z Rodzicami - Magda i Paweł :happy:
Wojciaszek z Rodzicami - Monika i Marcin :happy:
Mateuszek z mamą (aniab190):happy:
WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!! jEST NAM OGROMNIE MIŁO :-)

No i u nas już po roczku :-). Ciesze się że nikogo nie było że moglismy cieszyć się tym dniem tylko w trójkę :-) nie potrzebne były moje wczorajsze smutki :sorry2:.
Zjedliśmy sobie uroczysty onbiadzik , potem była kawka , torcik , winko ...... naprawde milusko było i tak klimatowo rodzinnie :""") Oczywiście cały wczesny wieczór spedziliśmy przy kompie gadając i pokazując Zosie rodzinie, znajomym przez Skype :-) komputer ledwo zipie hihihi
No i Zosieńka chwyciła za klucz do naprawiania :-) . Może najpierw słowo wstępu postanowilismy z mężem dołożyć dwa przedmioty ; coś zwiazanego z autami , motorami czyli klucz ( pasje taty szczególnie auta) i pedzel - który miał symbolizować dusze artysty ( pasje mamy ) . Niesty ale na pedzel nawet nie chciała spojrzeć nie mówiąc już o reszcie przedmiotów . Chwyciła klucz bez namysłu a w drugą ręke kieliszek :-D:-)Podsumowalismy z mężem że z Zosi bedzie mechanik samochodowy z problemem alkoholowym :-D:-D:-):-)

no a ja cały czas nie moge uwierzyć że to już rok minął , że to już rok jak Zosieńka jest z nami jak mozemy cieszyć się nią każdego dnia :"""""")

Zośka jest SUPER
a swoją drogą to ja tez nie wiem kiedy ten rok minął i boję sie że następny też mi przeleci między palcami

Fusik - chyba nie jest tak źle!!! Chociaż ja tez mam czasem takie myśli i żal że to tak szybko leci!!! ale też przez babyboom i takie np opisy , zdjęcia, podsumowania, rozmowy - myslę, że więcej zwracam uwagę na zmainy jakie zachodzą w Karolku i choć słownie je uwieczniam (powiem Wam że sobie tak zbierałam niektóre wpisy z bb i mam do wydrukowania taki jakby "pamiętnik" z pierwszego roku. Żeby pisać tak wszystko osobno to by mi pewnie sił nie starczyło a przeciez tu wszystko tak dokładnie opisujemy :)

reklama
Rany, w ogole ostatnio nie mam czasu na pisanie, co u nas :baffled: ale czytam, czytam - z zapartym tchem! No i wlasnie chce napisac, ze dzisiaj rodzinne swietowanie Matiska - zwalamy sie na glowe mojej kochanej Mamie, beda drudzy dziadkowie, moja Siostra z rodzinka i jedyna Prababcia Mateusza... Mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie tak, jak MI sie wymarzylo hihi.... I ze uda mi sie potem wszystko opowiedziec :-D
A w czwartek (14) bylismy sobie tez tylko we trojke i bylo CUDOWNIE :-D:-D:-D Fotki moze kiedys uda mi sie wkleic........

Baska, a ja tak wlasnie opisuje prawie dzien po dniu w oddzielnych zeszycikach... Odkad jestem w ciazy piszemy razem z moim Najmilszym takie... listy do Mateusza. Nie powiem, zebym czasem nie korzystala z tego, co nastukam na BB :-D Drukuje i wklejam :-D:-D:-D

Do góry