reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

A my dziękujemy za karteczkę od Mateuszka i Ani76 którą dzis dostaliśmy a ze stempla wynika że szła z Warszawy - UWAGA UWAGA - 16 dni!!!!! BRAWA WIELKIE DLA POCZTY POLSKIEJ - chyba szybciej by ją przynieść na piechotę te 300 km...

reklama
No a do nas dotrała dziś karteczka od Neomi i jej mamuski :-) Dziekujemy bardzo !!!!!! Biedrona na karteczce bardzo spodobała się Zośce ,przez pół dnia nosiła ją ze sobą i lizała :-D nie wiem o co jej chodziło :-D;-)

Niebardzo wiem gdzie o tym napisać więc tu nabazgrole :-) Dziś zapakowałam 4 aniołki do wysłania . Narazie tylko tyle w związku z tym zrobiliśmy z Zosieńka losowanie do kogo polecą . Zosieńka wylosowała 4 karteczki z imionami żeby było w miare sprawiedliwie na chybił trafił . Reszte postaram się jak najszybciej sklecić i cyklicznie bedziemy robić losowania i słac :-):-) Nie bede piasć kto dostanie niech to bedzie malusią niespodzianką :-)

A do nas doszła karteczka od Oleńki i Basi- dziękujemy bardzo!

Stokrotki, będziemy czekać z cichą nadzieją, że może i nas Zosieńka kiedyś wylosuje :-)

I muszę się poskarżyć na męża :-( wczoraj przyjechał po mnie do pracy, więc myślę sobie- pewnie coś nabroił. No i oczywiście miałam rację. Dałam mu karteczki do wysłania w czwartek, a on włożył je do teczki i zapomniał! Wczoraj podpisywał umowy z pracownikami, więc otworzył teczkę i dopiero je znalazł i wysłał. Dobrze, że chociaż nie zgubił, bo bym chyba mu coś zrobiła!

Stokrotki fajnie to wymyśliłaś!:-)Każda będzie wyczekiwać na aniołka z Irlandii:-D
Heatherek, fakt bardzo fajnie podsumowałaś nasze karteczki:tak:

Heatherku świetne urodzinki miał Mateuszek:tak:I bardzo fajny pokaz:tak:
Stokrotki świetny pomysł i brawo dla Ciebie za wykonanie i chęci:tak:

A do nas dotarla wczoraj karteczka od Olenki i Basi...Dziekuejmy serdrcznie...Karteczka bardzo ladna:-)

Stokrotki ciesze sie ze Zosience przypadla do gustu biedronka:-)

No i strasznie milo i pomyslowo z Aniolkami...Bardzo chetnie przyjme takiego pod nasz dach :tak::-):-D

reklama
Stokrotki ale super wymysliłyście z Zosia z tymi aniołkami .
Będzie taki dreszczyk emocji :-):-):-)

Do góry