A my dziękujemy za karteczkę od Mateuszka i Ani76 którą dzis dostaliśmy a ze stempla wynika że szła z Warszawy - UWAGA UWAGA - 16 dni!!!!! BRAWA WIELKIE DLA POCZTY POLSKIEJ - chyba szybciej by ją przynieść na piechotę te 300 km...
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Heatherku, podpisuję się pod Baśką.
My też.
A dzisiaj dostaliśmy piękną "karteczkę" a raczej "karciochę" od Otylki z mamą.
Bardzo dziękujemy
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
No a do nas dotrała dziś karteczka od Neomi i jej mamuski :-) Dziekujemy bardzo !!!!!! Biedrona na karteczce bardzo spodobała się Zośce ,przez pół dnia nosiła ją ze sobą i lizała nie wiem o co jej chodziło ;-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Niebardzo wiem gdzie o tym napisać więc tu nabazgrole :-) Dziś zapakowałam 4 aniołki do wysłania . Narazie tylko tyle w związku z tym zrobiliśmy z Zosieńka losowanie do kogo polecą . Zosieńka wylosowała 4 karteczki z imionami żeby było w miare sprawiedliwie na chybił trafił . Reszte postaram się jak najszybciej sklecić i cyklicznie bedziemy robić losowania i słac :-):-) Nie bede piasć kto dostanie niech to bedzie malusią niespodzianką :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A do nas doszła karteczka od Oleńki i Basi- dziękujemy bardzo!
Stokrotki, będziemy czekać z cichą nadzieją, że może i nas Zosieńka kiedyś wylosuje :-)
I muszę się poskarżyć na męża :-( wczoraj przyjechał po mnie do pracy, więc myślę sobie- pewnie coś nabroił. No i oczywiście miałam rację. Dałam mu karteczki do wysłania w czwartek, a on włożył je do teczki i zapomniał! Wczoraj podpisywał umowy z pracownikami, więc otworzył teczkę i dopiero je znalazł i wysłał. Dobrze, że chociaż nie zgubił, bo bym chyba mu coś zrobiła!
Stokrotki, będziemy czekać z cichą nadzieją, że może i nas Zosieńka kiedyś wylosuje :-)
I muszę się poskarżyć na męża :-( wczoraj przyjechał po mnie do pracy, więc myślę sobie- pewnie coś nabroił. No i oczywiście miałam rację. Dałam mu karteczki do wysłania w czwartek, a on włożył je do teczki i zapomniał! Wczoraj podpisywał umowy z pracownikami, więc otworzył teczkę i dopiero je znalazł i wysłał. Dobrze, że chociaż nie zgubił, bo bym chyba mu coś zrobiła!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A do nas dotarla wczoraj karteczka od Olenki i Basi...Dziekuejmy serdrcznie...Karteczka bardzo ladna:-)
Stokrotki ciesze sie ze Zosience przypadla do gustu biedronka:-)
No i strasznie milo i pomyslowo z Aniolkami...Bardzo chetnie przyjme takiego pod nasz dach :-)
Stokrotki ciesze sie ze Zosience przypadla do gustu biedronka:-)
No i strasznie milo i pomyslowo z Aniolkami...Bardzo chetnie przyjme takiego pod nasz dach :-)
reklama
Podziel się: