reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
no to Kotek, Efilo lezcie sobie a ja wracam do sprzatania, gotowania i takich tam bo Eryk nic a nic nie robi w kierunku wyjscia...;-)

Koteczku na mój gust to moze byc porodowe samopoczucie,ja byłam u mojej połoznej z tym moim guziołkiem w piersi i temp. dostałam oxsytocyne do noska i cos mi sie wydaje ze kanalik puszcza,a wogóle mówiła ze tyle maja porodów w te upały ze wychodzi z dyzuru po czterech kobitki sie sypia szybciutko,trzymam kciuki za Was czerwcóweczki

no to Kotek, Efilo lezcie sobie a ja wracam do sprzatania, gotowania i takich tam bo Eryk nic a nic nie robi w kierunku wyjscia...;-)

Sorga pewnie tak mu u ciebie w brzuszku dobrze że złapał się za pępowinę i zapiera nóżkami :-)

Gosia fajnie że do nas zaglądasz bo reszta rozdwojonych olała uczestnictwo w forum ;-) Cieszę się że lepiej z piersiami :-)

Ja właśnie skończyłam sprzątanie i wtrząchnęłam wielkiego kalafiora - jak zaraz nie urodzę to pęknę :szok:

Witajcie dziewczyny!!!Jestescie naprawde dzielne!!!Sledze ciagle wasze podforum!Jeszcze tylko troszke!I nie martwcie sie nie da sie tego przegapic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja bo to byl moj pierwszy porod balam sie (haha)ze jak zasne to nie bede wiedziala kiedy,a moja mama mowila wyspij sie ile mozesz musisz byc wypoczeta i do porodu i potem bo szybko nie pospisz!I wieie co SWIETE SLOWA i dlatego dziewczyny wypoczywajcie ile sie da to wazne nie bujcie sie nie da sie tego przegapic!!!Powaznie ja rodzilam w nocy i to podstawa by wypoczetym!Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!

A jakie to uczucie jak Wam badaja rozwarcie i szyjke,gdzie dokladnie dotykaja ..w jaki sposob bo ja nie porafie sobie tego wyobrazic ?? jak to lekarz robi w Polsce ??:confused::confused::confused::confused::blink: Mi polozna powiedziala ze pewnie mam nie badala Mnie -dotykowo????

Mamo smyka ;-)

Jak widać większość obrała strategię przeciwną - zaharować się na... poród :-D

Gosia... Jak to do noska?? :szok:

Buziaczek co prawda co Ci powiedziała położna to nie zrozumiałam, ale już piszę jak mój lekarz to badał.

Włożył dwa palce, stwierdził że rozwarcie na 2,5 cm a szyjka maksymalnie skrócona, wyciągnął, zdjął rękawiczki i poszedł zapisać w karcie :-)

a skad on wiedzial?? czulas jak cie dotykal czy cos...:no:?? jakos w specyficzxny sposob?? moja polozna mi powiedziala ze jest pewnie miekkai rozwarcie napewno juz jakies mam skoro wyleciual mi czop ...!! sory ale ja nie bylam badana nigdy w taki sposob cala ciaze nosze za granica i nigdy nie mialam badania wewnetrznego...:eek::sorry2::sorry2:i dlatego jestem taka CIEMNA!!!!!:crazy::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry