reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Efilo ja to się cieszyłam jak te wody wypływały bo myślałam ze to już blisko, ale niestety:tak:.
Dorotka ja też bym już chciała;-):-), te 2 tygodnie to jeszcze wytrzymam, ale miesiąc :crazy::baffled:...

Tak to czekanie jest okropne kiedy wszystkie po kolei się rozpakowują i tulą swoje skarby... :-( Ale dziewczyny kiedyś i na nas przyjdzie pora - tylko oby nie w lipcu :szok::rofl2::-D:sorry2:

Ja dziś miałam też jakąś dziwną noc - już byłam przekonana że coś się zaczyna dziać, bo obudziałam się około 3 na siku i jak się położyłam to już spania nie było bo zaczął mnie boleć brzuszek i kręgosłup u dołu, mały jak nigdy w nocy zaczął mnie energicznie walić po żebrach i gdzie popadnie, a po pewnym czasie tak mi zaburczało w brzuszku że już wiedziałam o co chodzi - nie zjadłam kolacji :-D Zaczęłam mieć takie wyrzuty sumienia że głodzę dziecko że poszłam do kuchni po kanapki. Tylko zjadłam i skończyły się moje porodowe sygnały :rofl2::-D

Efilo ja po Nystatynie też miałam jakies wodniste upławy więc to chyba normalny objaw..

No Efilo taki ból to podobno jeden z sygnałów, nic tylko czekać na resztę objawów :-D.
Szopka ja tez ostatnio zjadłam skromną kolację i nad ranem spać nie mogłam dopóki nie podjadłam ;-).

No to jak czytam to cos się dzieje, i dobrze organizm sie przygotowuje, jakby sie nie przygotowywał to miałbyśmy bardzo ciężkie porody, miedzy innym dlatego mnie wypuscili ze szpitala, bo mówia że jak człowiek leży to organizm nie pracuje i się nie przygotowuje i tak lezec to mozna do 42 tc. Wiec mam życ normalnie :p

Sorga - to ja leżę :-D

Ale moja Zosieńka rządzi moim organizmem jak chce. Właśnie mnie pierś tak nawala... I kropeczki się pokazują :zawstydzona/y:

reklama
Co do piersi to mnie tez czasem pobolewaja a z jednej od dwoch dni cos sie saczy...Skurczy brak ale za to czop sobie od wczoraj odchodzi;-)

Do góry