reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mozi i jak wyszły racuchy:confused: moja młoda uwielbia z jabłkami albo z bananem....ona w ogóle "mączna"- kopytka,kluchy, naleśniki, mięsa niet:dry:
fajny artykuł, szczególnie podoba mi się to ostatnie zdanie:tak:

chyba wiem skąd się Oli bierze to aga do mozi:-D moze się oznaczymy aga 1 i aga 2:-D

ola, hm...nie mam ochoty na "randkę w ciemno" z jakimś oszołomem:no:, jeszcze mi życie miłe:tak:

u mnie sie zupa gotuje....

aga wiesz ja rozumiem ze nie masz ochoty, ale uwierz ze sporo sie takich idiotow znajduje...

mozi swietny ten artykul... wlasnie doczytalam:)

Ostatnia edycja:
Raczkowa dobry dobry tekst na szczęście dużo głupich bo z biednymi nie przesadzajmy ja tam koniecznie do pracy bym nie chodziła jak bym była bogata, świat bym zwiedzała czy co tam by mi się chciało robić...

Aga i co i co nie umówiłaś się???:-D:-D:-D taka okazja ;-) są oferty durne nieraz wyjdzie że w okolicy jest ze 100 ofert z czego normalnej ani jednej :-(

a jeśli chodzi o artykuł za ostatnim zdaniem to ja rękoma i nogami się podpisuję :tak::tak::tak:

mój też kluchy wciąga a jak pora obiadu się zbliża to zaraz mówi: "obiad będzie? klusi będzie?" ostatnio mieliśmy kluski ziemniaczane pychota i dla mamy :tak:

jaimis, ja mam na stałe porcję makaronu ugotowaną i schowaną w lodówce a w zamrażace zupy pomrożone bo młoda ok 17 zwykle : mama , masz zupkę i kluchy:cool2:
dziś w przedszkolu mieli brokułową z groszkiem ptysiowym- pytam ją jadłaś zupkę? a ona - nie bo mi się nie chciało, ja - przecież lubisz brokułową a ona - no , tam był taki mały groszek i teraz jest w moim brzuszku:-D

ola, to wpraszamy się na obiad, ja mogę dorzucić rybkę bo jutro w planach;-)

apropos pracy i oszołomów...moja koleżanka dała ogłoszenie,że szuka pracy jako wspólnik w aptece wyraźnie zanaczając jakiego miasta to dotyczy...dostała telefony z Limanowej, Kalisza, woj.zachodniopomorskiego:baffled:

Ostatnia edycja:
aga jezeli chodiz o ogloszenia w sprawie rpacy... to niekotrzy ich nie doczytuja... moze maja tam podobne miasto:no:

u nas zupa tez musi byc zawsze, chcac czy nie to taki podstawowy posilek...

wlasnie robie ogorkowa

aga powiedz mi mrozisz wszystkie zupy??

ola, chłodną zupę przelewam do słoika , lekko zakręcam nakrętkę i na stojąco wkładam do zamrażarki i jest ok:tak:

co do pracy to raczej próbują łapać "okazję":dry: a nuż się uda

jaimis, spokojnie, i na Twojego przyjdzie czas:tak: widocznie układ nerwowy jeszcze nie jest tak wykształcony żeby synuś kojarzył uczucie parcia z siusianiem:tak:
u martyny w grupie są dzieci w jej wieku które jeszcze siusiają do pampersa:tak:
młoda dziś po drodze z przedszkola stwierdziła,że musi się wysiusiać pod małym drzewkiem bo nie urosło a jak ona nasiusia to pewnie będzie rosło:szok: takie pomysły ma mój dzieć:-D

reklama
Do góry