reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

emilka to otwieramy koncik matrymonialny... ja sie na to pisze... :tak::-D:tak:
pecha ma twoj brat po prostu...

poza tym nadrobie was jak oddeleguje oliske do przedszkola bo mam dzis dzien wolnego:-D

reklama
oj cichutko tu dziś faktycznie, a ja przeziębiona i jeszcze jakoś paluszki rybne były na obiad i jakoś mi źle leżą ... oj ja tam chyba jeśli mamy porównywać do wina to już w ocet się zamieniam ;-)

a mały wczoraj tak spadł że na czole ma szlaczki z dywanu :-D:-D:-D:-D wczoraj jak grzmotnął to prawie zawału dostałam :szok: ale chyba tak długo nie będzie ;-) choć ja jeszcze do tej por jak ściągam pranie z nad wanny to wolę wejść na wannę niż bawić się w opuszczanie sznureczków :-)

jaimis, oplułam ekran jak przeczytałam o occie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spokojnie dzieci mają twarde głowy, mój diabełek miał taki okres gdzieś do 1,5 roku ,że ciągle miała sińce na czole:baffled: bo jak grzmotnęła to zawsze czołem:dry:
za to teraz ma sińce na nogach:baffled:

aga moja tez ma wiecznie since na nogach... masakra...

jaimis mnie tez ocet rozbawil:-D
ty nie poakzuj synowi sportow ekstremalnych... bo widzisz co sie pozniej dzieje jak bierze z ciebie przyklad?

u mnie młoda wczoraj sobie wykombinowała z wanną...podstawiła cholera stołeczek , który podstawiam jej do umywalki jak się myje pod wannę i próbowała wejść do wanny:szok: a ja prawie maiałam zawał jak ją za nogę złapałam:no:

no co dzieci muszą sobie jakoś radzić mój to oprócz tego że wszędzie się wspina to jeszcze wpełza tak że czasami go szukam po domu a znajduję bo się pytam gdzie jest a on mówi że go nie ma ;-)

zanim oni skończą 18 lat to my całkiem osiwiejemy z nerwów:-D...do głosu dochodzą u nich geny po tatusiach:-D:-p

oki idę się wykąpać i spanko
dobranoc

reklama
jestem oszczędna czas też oszczędzam wskakując na wannę? a jak mi się nie che iść jutro do pracy.... piątku przybywaj
Raczkowa a co ty tu robisz uczyć się miałaś ;-)

Do góry