reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

emilka to otwieramy koncik matrymonialny... ja sie na to pisze... :tak::-D:tak:
pecha ma twoj brat po prostu...

poza tym nadrobie was jak oddeleguje oliske do przedszkola bo mam dzis dzien wolnego:-D

reklama
oj cichutko tu dziś faktycznie, a ja przeziębiona i jeszcze jakoś paluszki rybne były na obiad i jakoś mi źle leżą ... oj ja tam chyba jeśli mamy porównywać do wina to już w ocet się zamieniam ;-)

a mały wczoraj tak spadł że na czole ma szlaczki z dywanu :-D:-D:-D:-D wczoraj jak grzmotnął to prawie zawału dostałam :szok: ale chyba tak długo nie będzie ;-) choć ja jeszcze do tej por jak ściągam pranie z nad wanny to wolę wejść na wannę niż bawić się w opuszczanie sznureczków :-)

jaimis, oplułam ekran jak przeczytałam o occie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spokojnie dzieci mają twarde głowy, mój diabełek miał taki okres gdzieś do 1,5 roku ,że ciągle miała sińce na czole:baffled: bo jak grzmotnęła to zawsze czołem:dry:
za to teraz ma sińce na nogach:baffled:

aga moja tez ma wiecznie since na nogach... masakra...

jaimis mnie tez ocet rozbawil:-D
ty nie poakzuj synowi sportow ekstremalnych... bo widzisz co sie pozniej dzieje jak bierze z ciebie przyklad?

u mnie młoda wczoraj sobie wykombinowała z wanną...podstawiła cholera stołeczek , który podstawiam jej do umywalki jak się myje pod wannę i próbowała wejść do wanny:szok: a ja prawie maiałam zawał jak ją za nogę złapałam:no:

no co dzieci muszą sobie jakoś radzić mój to oprócz tego że wszędzie się wspina to jeszcze wpełza tak że czasami go szukam po domu a znajduję bo się pytam gdzie jest a on mówi że go nie ma ;-)

zanim oni skończą 18 lat to my całkiem osiwiejemy z nerwów:-D...do głosu dochodzą u nich geny po tatusiach:-D:-p

oki idę się wykąpać i spanko
dobranoc

reklama
jestem oszczędna czas też oszczędzam wskakując na wannę? a jak mi się nie che iść jutro do pracy.... piątku przybywaj
Raczkowa a co ty tu robisz uczyć się miałaś ;-)

Do góry