reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate podzielam Twoj los :tak:
bylam wczoraj na umowionym spotkaniu u kolejnego darmowego prawnika no babka calkiem spoko konkretna notowala wszystko co mowilam dopytywala wziela moje przygotowane koszty miesieczne itd no ale niestety wiecej czasu nie mogla mi posiwecic i umowiona z nia jestem dopiero na 10 wrezsnia i wtedy juz napisze mi caly pozew o odebranie praw ojcu rowniez :tak: tylko ze kurde te argumenhty ktore teraz mam ze sieten dziad nie interesuje nie daje kasy i wogole mnie obraza to sie do 10 wrzesnia obawiam ze zmienia i przyjedzie przez ten czas w koncu to az 3 tygodnie :dry::baffled: no i od razu mnie pani oswiecila ze niestety na jednej rozprawie na pewno sie nie skonczy a i pewnie po sadzie beda ciagani mi rodzice i kuzynka ktora przychodzi mi pmagac przy malym :baffled: boze co za zenada takie pranie brudow :baffled: ehhh oby to wszystko szybko jakos bylo zalatwione :-( no i najwazniejsze zeby sie ten knur nie pojawil bo mi wszystko spiepszy :wściekła/y: a najlepsze jest to ze mi napisal ze wystapil do sadu o badania dna :-D a wczoraj dostalam awizo ide zaraz na poczte zobaczyc co to :szok::-D:-D:-D

reklama
Raczkowa, trzymaj dla sądu wiadomość, że pan bio wystąpił do sądu o badania DNA. Może wcale jeszcze tego nie zrobił, ale na sprawy o odebranie praw taki uroczy tekst Ci się przyda.

trzymam wszystkie eski jest ich tyle ze nie mam nawet kiedy siasc i przebrac ziarna od plewu zeby w sadzie miec same konkrety no ale bede musiala w koncu sie za to zabrac :-D:-D:-D

raczkowa to u nas tam gdzie ejst darmowa pomoc idziesz i od reki pisza ci pozew. niigdy nie bylo opcji ze ktos mie mial czasu

raczkowa jak znajdziesz czas przed rozprawa siadz i najlepiej wydrukuj smsy. ja zawsze zrzucalam na kompa i drukowalam.
teraz tez mam kilka ale to dopiero jak wezwanie dostane.
poza tym napisalam szanownemu tatusiowi ze dziecko idzie za 2tyg do zerowki i trzeba by jej jakies ciuchy kupic bo ja i tak sporo pieniedzy w przedszkolu za wszystko musze zaplacic.
no ale cisza.... w sumie sa rzeczy wazne i wazniejsze.

inamorate, no i wyszło szydło z worka, gdzie się podziały pieniadze:-D
marne mamy te szkoły aktorskie:crazy:

raczkowa, nawet jesli dawca pojawi się w przeciągu tych 3 tyg to nie dowód,że interesuje synem:tak:
szybko mu się odechce badań dna jak zobaczy ile kosztują:-D:-D:-p

ola,dokładnie jadę w rodzinne strony Oliwki, jestem tam umówiona na rozmowę w sprawie pracy:tak:
i po raz kolejny, kolejny "tatuś" stanął na wysokości zadania:no:

ponowa, witaj wśród samotnych:-)

jeszcze mi zostało pościeranie podłóg i fajrant:-D

aga ja wiem ze w sumie nawet tego ne przeczytal. wysylam to zeby nie bylo ze nie prosilam, wielokrotnie w tym roku tez prosilam w pomoc w opiece nad dzieckiem, oczywisice na wszystko mam potwierdzenie:tak:

eh podziwiam ze ci sie chce sprzatac ja sie zmobilizowac nie moge
przegladam ogloszenia z praca...

Uwaga chwałę się!:-)
Oli miała dziś badania krwi, była strasznie dzielna, niestety bez płaczu się nie obyło, ale dała ładnie pani rączki kilka sekund i po sprawie. Najbardziej przestraszyła się plasterka ktróry jej przykleiła hee. Wysmarkała nosiła i powiedziała Oli dzielna!jestem z niej ogromnie dumna! No wielkiego problemu z nasiusianiem do woreczki tez nie było, pomarudziła ale jakoś poszło. Gorzej z siusianiem do nocnika :crazy:już straciłam nadzieje...
A tak poza tym idąc do przychodni spotkałyśmy panią babcie- szła po przeciwnej stronie deptaka, udała ze nie widzi i przyśpieszyła krok. :no:Nigdy ich nie zrozumiem, niby kochają ale tylko wtedy jak mają ją wziąć na widzenie, a tak to jest im obca. Już ja im pokarze, gdzie ich miejsce!

raczkowa co się odwecze to nieucieknie. Widocznie tak miało być z tym prawnikiem,może do tego czasu jeszcze coś ci się uda przypomnieć o czym warto by napisać w pozwie.

Inamorate za taka kasę to ty wille z jakuzzi;-) wybudujesz więc nas tu nie czaruj że tylkodom!!:-)
Obiad czas ugotować bo dziecię za raz wstanie. Pa

reklama
Do góry